Bjurfors Nyproduktion Stockholm


Ett starkt & pålitligt varumärke i kombination med nyproduktionsexpertis

Bjurfors är sedan starten 1965 idag ett rikstäckande mäklarföretag med fokus på storstadsregionerna. Då målet är att finnas där kunden är, har Bjurfors även utökat sin verksamhet till utlandet

Bjurfors är idag en av Stockholms största & växande mäklarbyråer med ca 120 anställda och 24 kontor bara i Stockholmsområdet

Genom att välja Bjursfors får du tillgång till ett starkt & pålitligt varumärke med nära & god kundkontakt, lokal spetskompetens & effektiva försäljningsprocesser samt verktyg

Bjurfors Nyproduktion fokuserar uteslutande på försäljning av nyproducerade bostäder och finns representerade i Sveriges 3 storstadsregioner. Det som gör Bjurfors Nyproduktion unikt är att de knyter samman Bjurfors starka varumärke med lokal spetskompetens samt expertis inom nyproduktionsutveckling & försäljning.

Samarbetspartners


”Noga utvalda partners bidrar med spetskompetens”

Vi har efter många år i branschen byggt upp en stort nätverk av samarbetspartners som bidrar till att vi idag kan erbjuda våra uppdragsgivaren en mycket komplett tjänst. Läs mer om våra samarbetspartners och hur de kan bistå dig som fastighetsutvecklare med ditt projekt.

 

Läs mer

Vi är rådgivare, mäklare och projektledare


Vi skräddarsyr lösningar utifrån behov och förutsättningar

– inför, under och efter försäljningen

Vårt erbjudande till er som bygger nya bostäder är både flexibelt och mångfacetterat. Ur vår breda uppsättning tjänster kan ni plocka exakt de delar som kompletterar er organisation bäst.

Behöver ni förstärkning för att göra analysen eller konceptualiseringen inför försäljningen? Vill ni ha hjälp med marknadskommunikation eller ska vi stärka upp er eftermarknadsbearbetning?

Det är era behov och förutsättningar som formar vår leverans.

Våra kvalificerade medarbetare kan fungera som rådgivare, mäklare eller projektledare, helt beroende på vad ni behöver hjälp med i projektet. Med tryggheten som följer av lång erfarenhet, hjälper vi era kunder att visualisera sina framtida hem.

Vårt mål


Skapa ett attraktivt projekt gentemot vår kunder och uppdragsgivare som effektivt nås via förutbestämda kommunikationsverktyg för att resultera i en avslutad affär. Hög kundnöjdhet & servicenivå tillsammans med bästa möjliga finansiella resultat för vår uppdragsgivare är hur vi utvärderar framgång

Marcus Ehn

Marcus Ehn

Försäljningschef Nyproduktion Kontor: Nyproduktion Stockholm
0730-30 90 30 marcus.ehn@bjurfors.se

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre.Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå