Samarbetspartners i Stockholm


Tillgång till Exklusiva Samarbeten

Bjurfors Nyproduktion har etablerat nära samarbeten med några av de främsta aktörerna inom branschen och kan erbjuda paketlösningar eller unika tillval inom flera områden, inklusive finansiella tjänster, visualiseringar, digitala verktyg och rörligt material. Nytänkande, pålitlighet och kostnadseffektivitet är ledord som guidar Bjurfors Nyproduktion i vårt arbete och de samarbetspartners vi inkluderar i vårt unika nätverk.

Vi har också ett nära samarbete med Bjurfors Näringsliv, vilket gör det möjligt för oss att bistå uppdragsgivare med framtagande av föreningens samtliga handlingar, såsom kostnadskalkyler, stadgar och ekonomiska planer. Dessutom kan vi hjälpa våra uppdragsgivare att hitta lämpliga hyresgäster för eventuella lokaler, vilket stärker projektets identitet och skapar en mer attraktiv produkt för de boende.

Nedan finner du ett urval av våra samarbetspartners:

SEB


Mer än ett samarbete – ett partnerskap!

Under 2019 ingick SEB och Bjurfors Sverige ett partnerskap, det innebär att vi kan erbjuda både våra köpare och våra uppdragsgivare de bästa tänkbara samarbetet, ett partnerskap.

Idag är det extremt viktigt att banken finns med redan från början i ett projekt, att man kan hitta kreativa lösningar som underlättar för projekts kunder att köpa redan på ritning. Självklart ger det även kunden en extra trygghet att veta att banken har full insyn i projektet och som med som en aktör.

Läs mer om SEB

Arkitektbruket


Arkitektbruket grundades som nischkontor att verka för projekt med höga arkitektoniska värden. Kontorets kärnverksamhet är idag samhällsfastigheter, bostäder samt kommersiella verksamheter.

Vi är ett 10-tal arkitekter, samt verkar i ett aktivt nätverk bestående av tillgänglighetskonsulter, konstruktörer, byggnadsantikvarier samt konsulter inom övriga byggnadstekniska projekteringsområden.

Kontorets arkitekter vågar utmana rådande processer och leveranstider. Vi är ett effektivt kontor som samarbetar väl med både kund och kommun och som stolt kan lösa samtliga uppgifter vi blir ålagda.

Arkitektbruket

A26 MEDIA


A26 Media är en fullservicebyrå inom digital marknadsföring med fokus på rörligt material och sociala medier. Tack vara vår nya digitala plattform har vi möjlighet att i allt större utsträckning arbeta med rörligt material i våra presentationer såsom intervjuer, drönarfilmer osv. Det är därför av största vikt att vi har ett etablerat samarbete med marknadens ledande aktör.

A26 MEDIA

3D House


3D House är en Stockholmsbaserad byrå som gör allt visuellt material som behövs for marknadsföring av bostäder.
Fördelen med en lokal aktör som med enkelhet kan förstå kunden och anpassa sin produktion efter rådande trender har gång på gång visat sig vara ett vinnande koncept.
Drömmen om det framtida boendet blir sann i deras bilder som speglar en känsla av liv och atmosfär.

3D House

Bjurfors Näringsliv


Bjurfors Nyproduktion har även ett nära samarbete med Bjurfors Näringsliv som gör att vi vidare kan bistå uppdragsgivare med framtagande av föreningens samtliga handlingar i form av kostnadskalkyler, stadgar och ekonomiska planer osv. Vi kan även hjälpa våra uppdragsgivare att hitta lämpliga hyresgäster för eventuella lokaler för att vidare stärka projektets identitet och skapa en attraktivare produkt för de boende.

Bjurfors Näringsliv

Ny samarbetspartner


Vi söker alltid efter personer eller bolag som vill vara med och utveckla sättet som vi arbetar med försäljning av nyproduktion. Då vi under många år byggt långsiktiga relationer med våra uppdragsgivare är vi i många projekt med redan i projektets tidiga skeden och hjälper till med att från målgruppsanpassningar till försäljningsprocesser och framtagande av marknadsföringsmaterial.

 

Fastighetsmäklare


Marcus Ehn

Marcus Ehn

Försäljningschef Nyproduktion Kontor: Nyproduktion Stockholm
0730-30 90 30 marcus.ehn@bjurfors.se

Kontakta oss


Om du driver eller är verksam i ett bolag som är intresserad av att bli en av våra nya samarbetspartners så tveka inte att höra av dig.

Tack för att du kontaktar oss!


Tack för ditt mail, vi återkommer inom kort!

Hälsningar Bjurfors Nyproduktion

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå