PROJEKTFAKTA


 • Status Slutsålt
 • Boarea 19.1 - 71.5 kvm
 • Boendeform Bostadsrätt
 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Adress Landshövdingegatan 33
 • Område Krokslätt
 • Ort Mölndal
 • Kommun Mölndal

UNIKT CITYBOENDE


På den lugna Landshövdingegatan i centrala Krokslätt tornar en mattsvart liten högborg upp, en vacker byggnad som sticker ut – på ett bra sätt. Här erbjuder Brf Landshövdingen tretton genomtänkta bostäder i varierande storlek och utformning, sex individuella garage, en takterrass med storslagen utsikt över stadens takåsar och ett eget SPA, i ett av stadens allra mest spännande tillväxtområden.

MYCKET MER ÄN BARA ETT GARAGE


I bottenplan hittar vi sex garage på mellan 19-22 kvm.

Användningsområdena är många och även om det kanske spontant känns som en bra idé att parkera sin bil här så kan du faktiskt göra mer. För någon är det kanske en plats att lyssna på lagom hög rock och meka med sin motorcykel medan en annan ser möjligheten att förvara firmans verktyg, bokföring eller lager.

Juridiska personer får köpa. Samtliga lokaler är utrustade med varm- och kallvatten, vask, värme och en elektrisk port med fönster.

LIVET PÅ TAKET


Vi tycker att det finns alldeles för många tråkiga bostadsrättsföreningar. Många fantastiska hus men som inte riktigt tar tillvara på sin potential. I Brf Landshövdingen gör vi det – på taket!

Du är aldrig mer än något våningsplan bort från föreningens egna roof top – ett litet SPA med storslagen utsikt. Värm dig i bastun, vila ut i bubbelpoolen efter en lång dag eller tänd grillen och duka upp för middag i solnedgången. Det har faktiskt aldrig varit enklare att ha det riktigt bra.

 

ELEGANT OCH SMART


Oavsett var i huset du bor så välkomnas du hem av en ljus och trevlig entré i bottenplan, som också inrymmer sex separata garage med egna portar – direkt ut mot gatan. En knapptryckning eller ett par trappsteg senare så är du hemma. Inga nycklar eller annat tjafs att hålla reda på, här öppnas dörrarna med smarta lås och kod.

På de övre tre våningsplanen fördelar sig 13 unika lägenheter om 1-3 rum och kök, med ett par saker gemensamt. Här bor du i ett hem av hög kvalitet med genomtänkta lösningar, i ett välbyggt och smart hus. Helkaklat badrum i sober färgskala, ett högkvalitativt kök, ekparkett och panoramafönster mot din egna lilla oas på balkongen. För oss har det varit viktigt att bygga en bostad som känns bra, trygg och trevlig – varje dag, under lång tid framöver.

Vi välkomnar juridiska personer som köpare, andrahandsuthyrning är godkänt enligt föreningens stadgar.

OMRÅDESKARTA


Nedan finner ni en områdeskarta där projektet är markerat.

EN STAD I STADEN


Krokslätt kokar och intar en central roll i takt med att citykärnan drar sig allt längre söderut. Det byggs som aldrig förr, och inom en snar framtid ser vi hur Lisebergs expansion, hundratals nya bostäder och Västlänkens etablering sakta formar en ny liten stad i staden.

Men redan idag erbjuder Krokslätt och Mölndal en komplett tillvaro med butiker och restauranger och ett dynamiskt näringsliv där storindustrin jobbar nära snabbväxande startups.

Med fem minuter till Korsvägens puls, 15 minuter till Landvetter flygplats och Safjällets naturreservat som närmaste granne vågar vi påstå att det faktiskt är här man ska bo.

 

Det här är ett av de mest intressanta projekten jag har arbetat med hittills. Vi är väldigt stolta över Landshövdingen

Eric Cardell, Projektdelägare

VI SOM UTVECKLAR


Hej!

Vad kul att du är intresserad av att bo i ett av våra hus.

Det här projektet ägs och drivs av våra företag – Calere Fastighets AB och W Estate AB. Vi har som ambition att utveckla unika och hållbara boenden i Göteborg med omnejd och har tillsammans erfarenhet från ett flertal framgångsrika bostadsrättsprojekt.

Jag som skriver det här heter Johan Norin (jurist med ett långtgående intresse för vackra hus), tillsammans med Magnus Johnsson (en realistisk ingenjör med lite extra högt IQ), Eric Cardell (serieentreprenör med ett särskilt öga för vad som är snyggt och smart) och Victor Ericson (mångårig erfarenhet som byggare, det är han som faktiskt ser till att något händer) arbetar vi stenhårt för att producera ett fantastiskt hem och en långsiktigt bra investering åt dig.

Vi hoppas du gillar vad du ser!

MATERIAL- BESKRIVNING


De 13 unika lägenheterna har en del saker gemensamt. Ett hem med hög kvalité och genomtänkta lösningar i ett välbyggt hus.

Helkaklat badrum i sober färgskala, ett högkvalitativt kök från Ballingslöv och panoramafönster mot din egna lilla oas – balkongen.

För oss har det varit viktigt att bygga en bostad som känns bra, trygg och trevlig – varje dag, under lång tid framöver.

Klicka här för materialbeskrivning

Planering


 • Planering

  Planering


  I alla bostadsprojekt är detta ett omfattande arbete med en rad olika aktörer som så arkitekter, konstruktörer, ekonomer, byggherrar stadsbyggnadskontor m.fl.
 • Säljstart

  Säljstart


  Från och med denna dag går det att köpa bostäderna i projektet.
 • Förhandsavtal

  Förhandsavtal


  Ett juridiskt bindande avtal som tecknas mellan föreningen och köparen.
 • Byggstart

  Byggstart


  När alla tillstånd är på plats påbörjas produktionen av bostäderna.
 • Upplåtelseavtal

  Upplåtelseavtal


  När föreningen har erhållit sin ekonomiska plan upplåts lägenheterna till de personer som har tecknat förhandsavtal.
 • Tillträde

  Tillträde


  Inför tillträdet skall den slutgiltiga köpeskillingen erläggas. Efter uppvisande av kvitto får du äntligen nyckeln till till efterlängtade bostad och kan flytta in och börja trivas.

Projektfakta


Grundfakta

 • Status Slutsålt
 • Boarea 19.1 - 71.5

Pris och avgift

 • Månadsavg 1769 - 4583 kr
Ingår i avgiften

Uppvärmning, varm-och kallvatten. Tillkommer gör hushållsel, TV och bredband

Adress

Fastighetsinformation

 • Byggnadstyp 4 våningar utan källare
 • Konstruktionsår 2022
 • Uppvärmning Bergvärme
 • Ventilation FTX, mekanisk till och frånluft
 • TV Fiber
 • Bredband Fiber
 • Almänna utrymmen Gemensam takterrass med spabad och bastu
 • Hiss Ja
Förråd och övriga utrymmen

Ett förråd till varje lägenhet, ca 1-2 kvm

  Parkering

  Inga parkeringsplatser för uthyrning men det går att köpa ett garage i huset (upplåts med bostadsrätt)

  Föreningsinformation

  • Förening Brf Landshövdingen
  • Boendeform Bostadsrätt
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

  Projektteam


  Card image cap
  Ansvarig mäklare

  Malin Tulldahl

  Fastighetsmäklare Nyproduktion

  031-733 20 98
  malin.tulldahl@bjurfors.se
  Card image cap
  Fastighetsmäklare Nyproduktion

  Karin Berggren

  Fastighetsmäklare Nyproduktion

  031-733 20 20
  karin.berggren@bjurfors.se

  Anmäl ditt intresse


  Lämna dina kontaktuppgifter för mer information.

  Jag är intresserad av:

  Tack för visat intresse


  Du kommer inom kort att få ett mail till angiven e-postadress med all aktuell information om projektet och dess status. Tveka inte att höra av dig till ansvarig mäklare om du har vidare frågor.

  Ett steg upp.


  Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklarföretag med över 500 medarbetare på fler än 70 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

  Du använder en gammal webbläsare

  Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

  Uppdatera min webbläsare

  Jag vill fortsätta ändå