Vi kan nyproduktion


Bjurfors Nyproduktion är Sveriges ledande aktör inom försäljning av nyproducerade bostäder och erbjuder en bred samling vassa tjänster för dig som bygger bostäder. Oavsett vilken typ och omfattning av kompetens ni efterfrågar stöttar vi er affär hela vägen – inför, under och efter försäljningen.

Våra dedikerade mäklare tillhör landets mest rutinerade nyproduktionsmäklare och arbetar i drivna team, som känner sina marknader väl. Med fokus på helheten och öga för detaljerna gör vi skräddarsydda lösningar som tar er affär ett steg upp.

Vi ger er:


  • En unik kombination av spetskompetens inom nyproduktion och lokalt förankrade mäklare.
  • Landets mest rutinerade nyproduktionsmäklare, i säljdrivna och leveranssäkra team.
  • Rikstäckande register över spekulanter, där vi hittar rätt köpare, får kunskap och kan styrka efterfrågan.

Stark närvaro i Sverige


Bjurfors har 72 säljdrivna kontor i Sverige, strategiskt placerade för att nå rätt och brett. Vår rikstäckande organisation ger oss den unika fördelen att vi kan stärka vårt erbjudande med ett stort mått lokalkännedom. Vi har även kontor och register vid Medelhavet.

Vi är rådgivare, mäklare och projektledare


Vi skräddarsyr lösningar utifrån behov och förutsättningar – inför, under och efter försäljningen.

Vårt erbjudande till er som bygger nya bostäder är både flexibelt och mångfacetterat. Ur vår breda uppsättning tjänster kan ni plocka exakt de delar som kompletterar er organisation bäst.

Behöver ni förstärkning för att göra analysen eller konceptualiseringen inför försäljningen? Vill ni ha hjälp med marknadskommunikation eller ska vi stärka upp er eftermarknadsbearbetning? Det är era behov och förutsättningar som formar vår leverans.

Våra kvalificerade medarbetare kan fungera som rådgivare, mäklare eller projektledare, helt beroende på vad ni behöver hjälp med i projektet. Med tryggheten som följer av lång erfarenhet, hjälper vi era kunder att visualisera sina framtida hem.

Kontakta oss


Tack för att du hör av dig. Vi återkommer inom kort!

Hälsningar Bjurfors Sverige

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå