Från projekt: Terrassgården

Bostad 21006


  • Status : Till salu
  • Antal rum : 2 rok
  • Boarea : 54.7 kvm
  • Våning: 1
  • Pris : 2 850 000 kr
  • Månadsavg. : 3 327 kr/mån

Välkommen till Terrassgården på Råbylund och välkommen till det goda livet! Att det ska vara minst lika njutbart ute och ha rejäla ytor tillägnade för det, var den dansk-svenska arkitekt och projektutvecklaren duon rörande överens om inför skapandet av Terrassgården. Likaså vikten av att använda genomgående gedigna och hållbara material som åldras med värdighet. Det som gör bygget helt unikt i sitt slag är just de väl tilltagna terrasserna. Årets varma månader fungerar de som en naturlig förlängning till de sociala ytorna inne, med generös plats för umgänge, matlagning och odling av mindre växter. Storleken på terrasserna har ett imponerande…

Nästa visning

Se alla bostäder i projektet


Projektet innefattar flera olika typer av bostäder, klicka på länken nedan för att se samtliga bostäder och läsa mer om projektet.

Visningar


Datum

torsdag 25/4 16:30 - 17:15

Plats

Råbylund, Lund

Datum

torsdag 25/4 16:30 - 17:15

Plats

Råbylund, Lund

Övrig information

Välkommen till vår nya visningslägenhet - adress Granitvägen - Föranmälan krävs till ansvarig mäklare. Lägenheten nås via en byggtrappa och oömma kläder och skor rekommenderas.

Alla bilder


Projektteam


Card image cap
Ansvarig mäklare

Anna Helsing

Fastighetsmäklare

0701-64 67 05
anna.helsing@bjurfors.se
Card image cap
Fastighetsmäklare / Försäljningschef

Eric Swahn

Fastighetsmäklare / Försäljningschef

0707-20 07 54
eric.swahn@bjurfors.se

Anmäl ditt intresse


Lämna dina kontaktuppgifter för mer information.

Jag är intresserad av:

Tack för visat intresse


Du kommer inom kort att få ett mail till angiven e-postadress med all aktuell information om projektet och dess status. Tveka inte att höra av dig till ansvarig mäklare om du har vidare frågor.

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå