Terrassgården

Välkommen till det goda livet

Välkommen till Terrasshusen på Råbylund och välkommen till det goda livet! Här erbjuder alla lägenheter generösa, skyddade terrasser som via stora fönsterparti förenar inne- och utemiljö.

Vackra utsikter över grönskande omgivningar. Huset är utformat med kärlek till det äkta, alla material är noga utvalda för att åldras med patina och vara goda för människa och miljö.

Här minimeras det ekologiska fotavtrycket på jorden genom att endast välja de bästa materialen. Konsekvens i utformning och materialval ska ge en upplevelse av helhetskänsla från detalj till helhet. I byggnaden skall alla sinnen få ro och allt ner till den lilla detaljen har noga valts ut för att nå dit.

Projektfakta


 • StatusKommande
 • PRIS2395000 - 6750000 kr
 • BOSTÄDER56
 • BOAREA52.6 - 130.2 kvm
 • ANTAL RUM2 - 5
 • TillträdePrel. Q4 2023
 • GarageJa, kostnad ca 800 kr/mån

 • BOENDEFORMLägenhet
 • UPPLÅTELSEFORMBostadsrätt
 • OMRÅDERåbylund
 • ORT och kommunLund

Dokument

Det goda livet börjar här


Kvarteret har allt ifrån tvåor på 52 kvm med 18 kvm terrasser till en femma på 130 kvm med över 50 kvm terrass. Lägenheterna har över 2,6m i rumshöjd och helglasade fasader mot terrassen. Vardagsrummet är format så att man naturligt kan möblera med bästa möjliga placering för TV och samtidigt ha utblick mot terrassen och matplatsens burspråk. Sovrummen nås via anslutande fasad, på det sättet känns lägenheten ännu större och ljusare. Köken är väl utrustade med bred spishäll och väl tilltagna bänkytor.

Upplevelser för alla sinnen


Projektet har en vacker gemensam entré med välkomnande och privat atmosfär. Grönskande pocketpark på innergården för spontana möten och lek för de minsta. Här bor man helt privat och har tillgång till gemensamma extra faciliteter som stort växthus överst på taket för aktiviteter, odling och fester. De boende har uthyrningsrum till besökande, släkt och vänner.

Materialen, terrasserna och grönskan ger projektet en alldeles egen unik karaktär. Kvarteret ligger i södersluttning med upplyft entréplan i söder. Från norr går de boende rakt in i marknivå och med bil så kör man ifrån söder in under kvarteret och når bekvämt trapphusen och hissarna.

På taken ligger biotak med växter och varierande blommor, större träd och buskar för en rik biosfär. På taken finns solceller men även plats för bikupor för den intresserade och gott om upplevelser för alla sinnen. Boende i det här området kan man vara säker på att ha gjort det bästa för miljön samtidigt som man får åtnjuta det goda livet!

Projektteam


Card image cap
Ansvarig mäklare

Anna Helsing

Fastighetsmäklare

0701-64 67 05
anna.helsing@bjurfors.se
Card image cap
Fastighetsmäklare

Thim Falk

Fastighetsmäklare

0701-64 19 19
thim.falk@bjurfors.se

Anmäl ditt intresse


Lämna dina kontaktuppgifter för mer information.

Jag är intresserad av:

Tack för visat intresse


Du kommer inom kort att få ett mail till angiven e-postadress med all aktuell information om projektet och dess status. Tveka inte att höra av dig till ansvarig mäklare om du har vidare frågor.

Planering


 • Planering

  Planering


  I alla bostadsprojekt är detta ett omfattande arbete med en rad olika aktörer som så arkitekter, konstruktörer, ekonomer, byggherrar stadsbyggnadskontor m.fl.
 • Lansering

  Lansering


  Nu är projektet publikt, det går att anmäla intresse för Terrasshusen. Vi uppdaterar sedan löpande informationen om projektet fram till säljstarten via vår hemsida, nyhetsbrev och våra sociala kanaler.
 • Säljstart

  Säljstart


  Från och med denna dag går det att boka bostäderna i Terrasshusen.
 • Bokningsavtal

  Bokningsavtal


  Ett avtal som tecknas mellan projektutvecklaren och bokaren. I samband med avtalet betalas en bokningsavgift om 20000 kr.
 • Förhandsavtal

  Förhandsavtal


  Ett juridiskt bindande avtal som tecknas mellan föreningen och köparen.
 • Byggstart

  Byggstart


  När alla tillstånd är på plats påbörjas produktionen av bostäderna.
 • Upplåtelseavtal

  Upplåtelseavtal


  När föreningen har erhållit sin ekonomiska plan upplåts lägenheterna till de personer som har tecknat förhandsavtal.
 • Slutbetalning

  Slutbetalning


  Inför tillträdet skall den slutgiltiga köpeskillingen erläggas.
 • Tillträde

  Tillträde


  Grattis, du får nu flytta in i din nya bostad!
 • Garantibesiktning

  Garantibesiktning


  2 år efter tillträde skall det anordnas en kontrollbesiktning där eventuella fel som omfattas av garantin åtgärdas.

Ett steg upp.


Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklarföretag med över 500 medarbetare på fler än 70 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre.Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå