Studio Brämaregården

Åtta unika vindslägenheter i attraktivt och expansivt område.

Projektfakta


 • Status Vilande
 • Pris 1 795 000 - 2 350 000 kr
 • Boarea 32 - 35 kvm
 • Antal rum 1.5 - 1.5
 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Adress Brämaregatan 9
 • Område Centrala Hisingen
 • Ort Göteborg
 • Kommun Göteborg

Hitta din drömbostad


Nedan finner du samtliga bostäder i projektet. Bostäderna går att filtrera för att begränsa antal rum, pris samt boarea med hjälp av de olika reglagen nedan. Det går även att sortera bostäderna genom att klicka på de olika rubrikerna.

Beskrivning


Välkommen att upptäcka Studio Brämaregården, åtta unika vindslägenheter i attraktivt nyproduktionsprojekt till fasta priser. Lägenheterna uppförs ovanpå föreningens befintliga fastighet och skapar därmed husets fjärde våning. De åtta vindarna har en boyta mellan 33-35 kvadratmeter och öppet samband mellan kök och vardagsrum.

Brämaregatan 9 är belägen i ett attraktivt och expansivt område med allt som hör vardagen till, alldeles runt knuten. Lägenheterna är belägna med nära kommunikationer på Backaplan, Hjalmar Brantingsplatsen och Lindholmen, härifrån tar man sig enkelt in till centrala Göteborg. Är det naturen som lockar, ligger både Keillers park och Ramberget i närheten, eller ta gångbron över till Jubileumsparken och Frihamnens aktiviteter som utomhusbad, bastu, yoga med mera.

Interiörbeskrivning


Alla åtta vindarna är av liknande karaktär. Storleken går från 33 till 35 kvadratmeter och med öppet samband mellan kök och allrum. Genomgående vita mattmålade väggar och golv i den mattlackade ekparketten Tjärö 194-3. Helt enkelt, en god bas att inreda utefter.

Det gråa köket från Marbodal tar sin givna plats i bostaden. Snyggt och stilrent kök med moderna vitvaror i rostfritt från Electrolux. Bänkskivan i laminat är försedd med en snygg marmorimitation och ovanför sitter vitt kakel ”arkitekt vit blank” med mått 10*30cm. Vitvaror består av kyl/frys, diskmaskin, varmluftsugn, induktionshäll och ovansittande kolfilterfläkt.

Badrummet går i samma moderna standard som köket. Stora vita kakelplattor, Cipreste vit blank, med måttet 30*60 cm och klinker, Kinetic Grey 20*20 cm samt 10*10 cm vid fall. Genomgående moderna materialval och dimbara spotlights i tak.

De vita innerdörrarna kommer från Swedoor och fönstren från Velux. Hallgolvet har också klinker i 30*30 cm Zeus Cinza

Takhöjden går från 2.90 m och 60 cm ut från vägg möter man en höjd på 1.80 m, vilket innebär att man kan röra sig och möblera på mesta möjliga golvyta. Snedtaket faller ner mot 1.30 m. Bröstningshöjden på fönstrena, av märket Nordan, är 85 cm från golv. I fönstret erbjuds ytterligare ljusinsläpp från de avlånga takfönstrena av märket Velux.

Brf Brämaregatan 9


De åtta påbyggda vindarna kommer att bli en del av bostadsrättsföreningen Brämaregatan 9 som ursprungligt består av 15 lägenheter. Föreningen bildades i juni 2015 och består av ett flerbostadshus om 3 våningar där det nu byggs på ytterligare en våning med 8 vindslägenheter.

Fastigheten är uppförd 1961.

Under 2019 genomför föreningen en relining samt att ventilationen kommer att förbättras. Även solceller kommer att installeras på taket och en bastu för föreningens medlemmar kommer att byggas.

 

EKONOMI:

God ekonomi. Förvaltare: Husjuristerna

Informationen baseras på information från styrelsen samt från årsredovisning. Informationen är kontrollerad med styrelsen.

 

TV OCH BREDBAND

Gruppanslutning som innefattar bredband 250/100, IP-telefoni och digital TV via Telenor. Kostnad för detta tillkommer på avgiften och ligger på 254 kr/månaden.

 

PARKERING

Boendeparkering gäller i området.

Utförda renoveringar:

2016 – Installation för en trådlös mätning av temperatur inne i lägenheterna för att kunna reglera temperaturen.

2016: Nya säkerhetsdörrar. Skalskyddet är utbytt till ett elektroniskt låssystem med taggar. Målning av trapphus, barnvagnsrum och cykelrum.

2015-2016: Fasaden har renoverats in- och utvändigt. I samband med detta har rännor o dylikt bytts ut. Ventiler bytta i vatten och värmesystemen för att förbereda en digital lösning på värme och vattenstyrningssystem. Garageportar har bytts ut. Dörrar till gemensamhetsutrymmen har bytts ut. Gemensam tvättstuga totalrenoverad.

2015: Nya 3-glas fönster i föreningen. Alla uttag är jordade samt att man satt in en jordfelsbrytare och automatsäkringar i varje lägenhet. Kommande renoveringar: 2019 – Relining samt ventilationen kommer att förbättras och solceller på taket kommer att tillkomma. En bastu för föreningens medlemmar kommer att byggas. Föreningen håller på att bygga 8 vindslägenheter.

 

Föreningen accepterar inte juridisk person som köpare.

Områdeskarta


Nedan finner ni en områdeskarta där projektet är markerat.

Planering


 • Vägen till din nya bostad

  Vägen till din nya bostad


  I alla bostadsprojekt är detta ett omfattande arbete med en rad olika aktörer som så arkitekter, konstruktörer, ekonomer, byggherrar stadsbyggnadskontor m.fl.
 • Säljstart

  Säljstart


  Från och med denna dag går det att köpa bostäderna i projektet.
 • Förhandsavtal

  Förhandsavtal


  Ett juridiskt bindande avtal som tecknas mellan föreningen och köparen.
 • Byggstart

  Byggstart


  När alla tillstånd är på plats påbörjas produktionen av bostäderna.
 • Upplåtelseavtal

  Upplåtelseavtal


  När föreningen har erhållit sin ekonomiska plan upplåts lägenheterna till de personer som har tecknat förhandsavtal.
 • Slutbetalning

  Slutbetalning


  Inför tillträdet skall den slutgiltiga köpeskillingen erläggas.
 • Tillträde

  Tillträde


  Grattis, du får nu flytta in i din nya bostad!

Projektfakta


Grundfakta

 • Status Vilande
 • Boarea 32 - 35
 • Antal rum 1.5 - 1.5

Pris och avgift

 • Pris 1 795 000 - 2 350 000 kr
 • Månadsavg 1715 - 1819 kr
Ingår i avgiften

I avgiften ingår värme och vatten. En obligatorisk avgift på 254 kr/mån tillkommer för telefon, internet och TV.

Adress

 • Adress Brämaregatan 9
 • Område Centrala Hisingen
 • Ort Göteborg
 • Kommun Göteborg

Projektutvecklare

Fastighetsinformation

 • Uppvärmning Fjärrvärme
 • Almänna utrymmen Tvättstuga med torkrum, cykelrum samt barnvagnsförråd.
 • Hiss Nej
Förråd och övriga utrymmen

Till varje lägenhet hör ett källarförråd

Föreningsinformation

 • Förening Brf Brämaregatan 9
 • Upplåtelseform Bostadsrätt

Fiskebäcks Byggnads AB


Fiskebäcks Byggnads AB är byggbolaget som åtagit sig att uppföra de åtta vindarna på Brämaregatan 9. Företaget grundades 1985 och har idag 20-25 snickare med fyra platschefer. Fiskebäcks Byggnads AB arbetar med allt från totalentreprenad till delad entreprenad. Kontaktperson för Brämaregårdens vindar är Johny Hansson.

Fiskebäcks Byggnads AB arbetar i enlighet med Sverige Byggindustriers ledningssystem för kvalitet, miljö och arbetsmiljö, benämnt POVEL. Ledningssystemet är integrerat med projekthanteringssystemet PlanCon, ett kalkyl och planeringsprogram, samt med ekonomisystemet Visma. Vi är stolta över att vi skapar en god arbetsmiljö och levererar byggprojekt med bra kvalitet.

Att bygga en vindsvåning innebär många möjligheter, dock kan det innebära att vissa justeringar uppkommer av byggnadstekniska lösningar som löses utmed byggnationens gång – Johny Hansson

Projektteam


Card image cap
Ansvarig mäklare

Christopher Sjödahl

Försäljningschef

0766-10 13 48
christopher.sjodahl@bjurfors.se
Card image cap
Fastighetsmäklare / Senior Partner

Jesper Karlsson

Fastighetsmäklare / Senior Partner

031-761 79 56
jesper.karlsson@bjurfors.se

Anmäl ditt intresse


Lämna dina kontaktuppgifter för mer information.

Jag är intresserad av:

Tack för visat intresse


Hej och tack för din intresseanmälan för Studio Brämaregården. Du kommer in om kort bli kontaktad av den ansvarige mäklaren.

Ett steg upp.


Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklarföretag med över 500 medarbetare på fler än 70 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå