Byggprocessen


Nedan ges en inblick i byggprocessen. Denna sida kommer att löpande uppdateras.

Sommar 2023


Bygget fortlöpper och flera av husen är snart klara. markarbetet är i full gång och nu är även det kommunala VA inkopplat.

April 2023


Köket har nu börjat installeras, golv har lagts och badrummen har också kaklas. Projektet tar nu verkligen form vilket vi tycker är oerhört spännande. Det är också nu vi verkligen ser vilken oerhört fin finish det är på bostäderna. Otroligt hög standard!

Mars 2023


Nu är det ett tag sedan förra uppdateringen men det betyder inte att det händer saker på Solö. Interiören har verkligen tagit fart! Rum målas och badrum kaklas. Inom de närmsta veckorna levereras stommarna till köket som därefter kommer installeras.

December 2022


I början av december har samtliga parhus rest. Utöver det så har ställningen runtom några av parhusen och ängshusen tagits ner och montering och installation av interiör, el och VVS påbörjats.

November 2022


Arbetet har fortlöpt med att få de stomresta husen vädertäta

Oktober 2022


Första parhuset stomrest

Två Ängshus har rests

Augusti 2022


I augusti göts de första plattorna i projektet. Markarbete fortlöper enligt tidsplan.

Första plattorna gjutna

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå