Furuvägen

Staden utanför staden

Projektfakta: Furuvägen


 • Status Kommande
 • Bostäder 34
 • Boendeform Bostadsrätt
 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Adress Furuvägen
 • Område Finntorp
 • Ort Finntorp
 • Kommun Nacka

Beskrivning


I populära Finntorp kommer inom kort ett nytt bostadsprojekt lanseras med 34 nya bostäder. Lägenheterna kommer i en rad olika storlekar som passar allt från singeln till den mindre familjen. Oavsett storlek får du ett hem med smart planlösning, stora fönster och hållbara material. Lägenheterna finns från 1 rum och kök till 3 rum och kök.

Precis intill projektet står stora, vackra träd vilket gör att husen smyger sig in i den gröna omgivningen.

Byggherre för projektet är Signum Fastigheter och Furuvägen kommer byggas efter deras mycket uppskattade koncept där fokus ligger i bygga bästa möjliga kvalité till ett schysst pris.

Vill du veta mer? Anmäl ditt intresse.

"Alla borde få bo fint, vi tror ju att arkitektur gör skillnad på ett större plan"

Daniel Wengelin, Creative director

Illustration


Finntrorp


Klätterhall. Lekland. Bio. Restauranger. I Finntorp är det svårt att bli uttråkad, oavsett ålder. Dessutom finns två köpcentrum, två naturreservat och flera sjöar inom promenadavstånd. Och då har vi fortfarande inte lämnat närområdet.

Bussen till Slussen behöver du sällan vänta på, och Saltsjöbanan ligger några meter bort. Inom kort tillkommer även en tunnelbanestation hit. Då får du nästan singla slant om vilket transportmedel du tar in till stan. En promenad ner till Hammarby Sjöstad ger dig även möjligheten att ta båten över till Södermalm.

Sickla köpkvarter

På dryga 10 minuters promenad nås Sickla köpkvarter. Området består av 78 000 kvm handelsyta och inrymmer idag närmare 100 butiker och 35 restauranger. Området inrymmer inte enbart livsmedelsbutiker, klädbutiker, systembolag utan också flertalet aktivitetscentrum med gym, padel, bio och hotellverksamhet för att nämna några.

Sickla köpkvarter

Förskola & Skola

Alldeles intill projektet finns den kommunala förskolan Talliden. Förskolan har fyra olika avdelningar för barn i olika åldersgrupper. Förskolan omgärdas av en stor grön och lummig gård ovh är certifierad som Grön Flagg förskola genom stiftelsen Håll Sverige rent.

Även den fristående högstadieskolan Kunskapsskolan Nacka finns inom promenadavstånd där elever i årskurs 6-9 kan välja att studera vid. Läs gärna mer om de skolor som finns i Finntorp/Nacka via knappen nedan

Förskola & Skola

Natur & Rekreation

I området finns flertalet promenadstråk med varierande miljö. Du kan promenera på de vackra spångarna längs vattnet på Nacka strandpromenad, eller varför inte gå upp på Ryssbergen och njut av den vackra panoramavyn. Du kan även promenera ner till Järla sjö och njuta av en kopp kaffe medans ni stryker omkring på bryggorna. Ni kan även ta er till Nackareservatet för timmeslånga turer i skogsmark. Här finns populära Hellasgården som erbjuder massor av aktiviteter men också kafé och restaurang.

Natur & Rekreation

Kommunikation

I Finntorp finns idag flertalet busshållplatser och busslinjer. Bland annat tar du dig med direktlinje till Slussen på cirka 12 minuter. Vill du ta dig vidare ut i Nacka så finns även där flertalet busslinjer som tar dig till bland annat Nacka forum och Boo. Saltsjö-banan passerar också Finntorp som du enkelt kan hoppa på vid Saltsjö-Järla station som ligger på 500 meters avstånd. Blå tunnelbanelinje håller också på att byggas ut till Nacka Forum där en planerad uppgång är Järla. Detta kommer innebära förstklassig kommunikation som förbinder Finntorp ytterligare med Stockholms innerstad. Läs gärna om framdragningen av den blå linjen via knappen nedan.

Tunnelbanan Nacka

Områdeskarta


Nedan finner ni en områdeskarta där projektet är markerat.

Filter

Nackareservatet


Ett av landets mest välbesökta naturreservat Nackareservatet ligger bara minuter från Furuvägen. Naturreservatet erbjuder många fina vandringsleder som tar dig genom reservatets fantastiska fauna. Mycket populärt besöksmål i reservatet är också Hellasgården som drivs av idrottsklubben Hellas. Hellasgården erbjuder bland annat bollplaner, tennisbanor, vandringsleder, elljusspår, utomhusgym och en 9-håls golfbana för fotbollsgolf. Det finns en mängd friluftsverksamheter att utöva som vandring, paddla kanot, orientering, skidåkning, skridskoåkning, svamp- och bärplockning för att nämna några. I reservatet finns flera vackra sjöar där du kan bada, fiska eller paddla kanot. En spännande kanotled löper från Dammtorpsjön, genom Ältasjön och vidare ut i havet via Drevviken.

Roligare. Billigare. Enklare.


Vi tycker att det ska vara kul att köpa hus. Inga fler spräckta budgetar. Inga fler spräckta husdrömmar. Vi har minimerat mängden beslut du behöver ta, och hur mycket du behöver betala. Modellen för det är relativt enkel: Vi gör allt själva. Ritar, tillverkar, designar och bygger. Billigare för oss. Billigare för dig.

Men, det är såklart inte bara kostnaden som är viktig. Normalt vid bostadsköp är det lätt att du ligger sömnlös över alla beslut. Vilken färg som ska vara i köket, och vilka skåpsluckor som passar till. Inte nu längre. Tillsammans med några av Sveriges bästa arkitekter har vi tagit fram två designlinjer, skapade för att enkelt kunna matchas med din stil i övrigt. Du väljer helt enkelt en av dem, och kan gå till sängs med vetskapen om att alla detaljer är väl genomtänkta.

För att ha full kontroll över produktionen, tillverkar vi husen i vår egna fabrik i Småland. Det gör att vi enkelt kan åtgärda eventuella fel innan de blir ett problem. Inga tråkiga överraskningar, för någon. Dessutom minskas transportsträckorna. Bättre för klimatet. Bättre för plånboken.

Kort och gott har vi gjort resan hem både roligare, billigare och enklare. När du flyttar in har du ett hem som är lika trivsamt att bo i, som att köpa.

Signum

Planering


 • Planering

  Planering


  I alla bostadsprojekt är detta ett omfattande arbete med en rad olika aktörer som så arkitekter, konstruktörer, ekonomer, byggherrar stadsbyggnadskontor m.fl.
 • Lansering

  Lansering


  Nu är projektet publikt, det går att anmäla intresse för projektet samt få information om hur försäljningen kommer att gå till. Vi uppdaterar sedan löpande informationen om projektet fram till säljstarten via vår hemsida, nyhetsbrev och våra sociala kanaler.
 • Säljstart

  Säljstart


  Från och med denna dag går det att köpa bostäderna i projektet.
 • Förhandsavtal

  Förhandsavtal


  Ett juridiskt bindande avtal som tecknas mellan föreningen och köparen.
 • Byggstart

  Byggstart


  När alla tillstånd är på plats påbörjas produktionen av bostäderna.
 • Upplåtelseavtal

  Upplåtelseavtal


  När föreningen har erhållit sin ekonomiska plan upplåts lägenheterna till de personer som har tecknat förhandsavtal.
 • Köpargenomgång

  Köpargenomgång


  Innan slutbetalningen skall göras kommer ni att bli inbjuda till en genomgång med byggherren där ni får möjlighet att gå igenom er bostad.
 • Slutbetalning

  Slutbetalning


  Inför tillträdet skall den slutgiltiga köpeskillingen erläggas.
 • Tillträde

  Tillträde


  Grattis, du får nu flytta in i din nya bostad!
 • Garantibesiktning

  Garantibesiktning


  2 år efter tillträde skall det anordnas en kontrollbesiktning där eventuella fel som omfattas av garantin åtgärdas.

Projektfakta: Furuvägen


Grundfakta

 • Status Kommande
 • Bostäder 34

Adress

 • Adress Furuvägen
 • Område Finntorp
 • Ort Finntorp
 • Kommun Nacka

Projektutvecklare

Fastighetsinformation

 • Hiss Ja

Föreningsinformation

 • Boendeform Bostadsrätt
 • Upplåtelseform Bostadsrätt

Projektteam


Card image cap
Ansvarig mäklare

Marcus Ehn

Försäljningschef Nyproduktion

0730309030
marcus.ehn@bjurfors.se

Anmäl ditt intresse


Lämna dina kontaktuppgifter för mer information.

Jag är intresserad av:

Tack för visat intresse


Du kommer inom kort att få ett mail till angiven e-postadress med all aktuell information om projektet och dess status. Tveka inte att höra av dig till ansvarig mäklare om du har vidare frågor.

Ett steg upp.


Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklarföretag med över 500 medarbetare på fler än 70 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå