Brf Skogshöjden

Färdigbyggda och familjevänliga radhus

Beskrivning


Välkommen till Brf Skogshöjden, där 24 färdigställda radhus skapar en perfekt balans mellan stadsliv och naturskön omgivning. Med bara cykelavstånd till Nykvarns centrum och ett stenkast till skog och strövområden är detta område en idyllisk plats för ditt nya hem.

Området Bergtorp erbjuder ett rikt utbud av fritidsaktiviteter och bekvämligheter, vilket gör det till det idealiska valet för barnfamiljer. Förskolor och grundskolor finns inom gångavstånd, och Nykvarns centrum står för allt du behöver, från mataffär och apotek till vårdcentral och mycket mer.

Resvägarna är smidiga med utmärkta kommunikationer från resecentrum, där tåg och bussar tar dig till större städer i regionen. Snabbtåg på Svealandsbanan tar dig till Stockholm och Eskilstuna på endast 30 minuter. För de som föredrar bilen är Stockholm city endast 45 minuter bort, medan Södertälje nås på 15 minuter.

Radhusen, på 106 kvm, erbjuder 5 rum och kök med möjligheter att anpassa antalet sovrum efter dina behov. Varje hus är utrustat med nyckelfria kodlås och smart belysning för maximal bekvämlighet. Interiören präglas av hög kvalitet med parkettgolv och målade vita väggar. Våtrummen är elegant utformade med helkaklade väggar och klinkergolv. Köken, från Vedum, håller hög standard med utdragslådor, laminatstänkskydd, integrerad mikro och induktionshäll.

Bergtorp är en idealisk plats för familjer med ett brett utbud av fritidsaktiviteter, från bad och fiske till idrottshallar och grönområden. Avstånd till nödvändigheter som förskola, skola, matbutik och centrum är bekvämt och nära.

Välkommen till ditt framtida hem i harmoniska Brf Skogshöjden, där stad och natur möts på det bästa sättet!

Interiör


Interiören präglas av hög kvalitet med parkettgolv i torra utrymmen och målade vita väggar. Våtrummen är elegant utformade med helkaklade väggar och klinkergolv. Bottenplanetets badrum inkluderar också tvättmaskin och torktumlare. Köken, levererade av Vedum, håller hög standard med utdragslådor, laminatstänkskydd, integrerad mikro och induktionshäll.

 

Kök


Köken, från Vedum, håller hög standard med utdragslådor, laminatstänkskydd, integrerad mikro och induktionshäll.

 

Vitt kök


Ett klassiskt vitt kök men med sin moderna formspråk passar in jättebra med det vita vitvarorna. Tillsammans med den grå bänkskivan av laminat och de rostfria handtagen.

Finns kvar i hus : 5, 14, 21, 22 och 23

 

grått kök


Det grå köket ger en modern karaktär och tillsammans med den snygga grå bänkskivan av laminat och de svarta handtagen från Anemon.

Finns kvar i hus: 13

Linnebeiget kök


Linnebeiget kök från Vedum med släta luckor och vita vitvaror.
Laminatbänkskiva och stänkskydd i grey siena marble med Handtag Akleja i krom med brunt läder.

Samtliga är sålda

Planlösning


Bostäderna är utformade för att passa en modern barnfamilj. på entréplan möts man av en generös hall med gott om förvaring i anslutning till köket.

Köket är rymligt med plats för matgrupp, vidare på entréplan finns ett badrum med tvättmaskin, torktumlare, dush och värmepanna.
På detta plan finns även ett generöst vardagsrum med utgång till bostadens sydvästvända uteplats.

På övervåningen finns antingen 3 sovrum och ett allrum eller 4 sovrum, båda alternativen är välplanerade och erbjuder även ett generöst badrum med badkar.

Bostadsväljare


Nedan finner du en navigator (bostadsväljare) över samtliga bostäder i projektet. Bostäderna går att filtrera för att begränsa antal rum, pris samt boarea med hjälp av de olika reglagen nedan. Det går även att sortera bostäderna genom att klicka på de olika rubrikerna.

Solstudie

Områdesbeskrivning


Området Bergtorp erbjuder ett rikt utbud av fritidsaktiviteter och bekvämligheter, vilket gör det till det idealiska valet för barnfamiljer. Förskolor och grundskolor finns inom gångavstånd, och Nykvarns centrum står för allt du behöver, från mataffär och apotek till vårdcentral och mycket mer.

Resvägarna är smidiga med utmärkta kommunikationer från resecentrum, där tåg och bussar tar dig till större städer i regionen. Snabbtåg på Svealandsbanan tar dig till Stockholm och Eskilstuna på endast 30 minuter. För de som föredrar bilen är Stockholm city endast 45 minuter bort, medan Södertälje nås på 15 minuter.

Nedan finner ni en områdeskarta där projektet är markerat.

Filter

ICA

Ny ICA i Nykvarn centrum.

Mälartåget

med enkelhet kan du använda dig av tåget för att komma både till Stockholm och Eskilstuna.

Skogsbackens förskola

Skogsbackens förskola ligger ett stenkast från Brf Skogshöjden och har fyra avdelningar med ca 70 platser. På förskolan arbetar ca 12 pedagoger.

Planering


 • Planering

  Planering


  I alla bostadsprojekt är detta ett omfattande arbete med en rad olika aktörer som så arkitekter, konstruktörer, ekonomer, byggherrar stadsbyggnadskontor m.fl.
 • Lansering

  Lansering


  Nu är projektet publikt, det går att anmäla intresse för projektet samt få information om hur försäljningen kommer att gå till. Vi uppdaterar sedan löpande informationen om projektet fram till säljstarten via vår hemsida, nyhetsbrev och våra sociala kanaler.
 • Säljstart

  Säljstart


  Från och med denna dag går det att köpa bostäderna i projektet.
 • Byggstart

  Byggstart


  När alla tillstånd är på plats påbörjas produktionen av bostäderna.
 • Upplåtelseavtal

  Upplåtelseavtal


  När föreningen har erhållit sin ekonomiska plan upplåts lägenheterna till de personer som har tecknat förhandsavtal.
 • Färdigställande av byggnation

  Färdigställande av byggnation


  Samtliga bostäder är nu färdigbyggda och slutbesiktigade.
 • Köpargenomgång

  Köpargenomgång


  Innan slutbetalningen skall göras kommer ni att bli inbjuda till en genomgång med byggherren där ni får möjlighet att gå igenom er bostad.
 • Slutbetalning

  Slutbetalning


  Inför tillträdet skall den slutgiltiga köpeskillingen erläggas.
 • Tillträde

  Tillträde


  Grattis, du får nu flytta in i din nya bostad!
 • Garantibesiktning

  Garantibesiktning


  2 år efter tillträde skall det anordnas en kontrollbesiktning där eventuella fel som omfattas av garantin åtgärdas.

Projektfakta


Grundfakta

 • Status Pågående
 • Boarea 106 - 106
 • Antal rum 5 - 5

Adress

Projektutvecklare

Fastighetsinformation

 • Konstruktionsår 2023
 • Uppvärmning Frånluftsvärmepump, vattenburen golvvärme plan 1 och vattenburna radiatorer plan 2
 • Ventilation Mekanisk frånluft genom värmepump och återvinning
 • TV Via Fiber
 • Bredband Via Fiber
Förråd och övriga utrymmen

6 kvm stort förråd till varje bostad

  Parkering

  1-2 parkeringsplatser per bostad

  Föreningsinformation

  • Förening Bostadsrättsföreningen Skogshöjden 1 i Nykvarn
  • Org.nummer 769640-6482
  • Boendeform Bostadsrättsradhus

  Projektteam


  Card image cap
  Ansvarig mäklare

  Marcus Ehn

  Försäljningschef Nyproduktion

  0730309030
  marcus.ehn@bjurfors.se

  Anmäl ditt intresse


  Lämna dina kontaktuppgifter för mer information.

  Jag är intresserad av:

  Tack för visat intresse


  Du kommer inom kort att få ett mail till angiven e-postadress med all aktuell information om projektet och dess status. Tveka inte att höra av dig till ansvarig mäklare om du har vidare frågor.

  Ett steg upp.


  Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på 92 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer. Under 2021 förmedlade Bjurfors 17 000 bostäder till ett totalt värde om 70 miljarder kronor. Den samlade omsättningen uppgick till 1 miljard kronor.

  Du använder en gammal webbläsare

  Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

  Uppdatera min webbläsare

  Jag vill fortsätta ändå