Mölle Hamnallé

Kvalitativa stenhus några minuters promenad från hamnen

Är du livsnjutare som drömmer att bo granne med havet och starta morgonen med ett havsdopp? Eller kanske gillar du Kullabygdens vackra natur och rika restaurangutbud? Då har du nu möjligheten att förvärva ett modernt stenhus på ett bra läge.

Mölle ligger längst ut på Kullahalvön och var från början ett fiskeläge med anor från 1600-talet. Den som bor i Mölle har nära till natur och aktiviteter och har lätt att hålla en aktiv livsstil. Här finns till exempel Kullabergs klippor att ta sig an, mountainbikebackar och Möllevågen är välkänd bland surfarna. Du har nu möjligheten att förvärva ett modernt stenhus mitt i Mölle, bredvid stationen och Krukmakeriet några minuters promenad från hamnen.

För att framhäva de 11 st individuella bostäderna har samtliga hus en tydlig entré klädd i skiffer och en privat solig uteplats mot trädgården i söder. Redan i den ljusa entrén får man känslan av att huset är modernt och välplanerat. Bostaden har en generös matplats och kök med utsikt. Från sovrum och allrum på andra våningen har du utblickar mot söder och Kullaberg. Både entréplanet och ovanvåningen medger flexibilitet till ett antal variationer på rumsfördelning inom grundvolymen.

 

Projektfakta: Mölle Hamnallé


 • Status Kommande
 • Boarea 123-135 kvm
 • Antal rum 4-5
 • Upplåtelseform Friköpt

 • Ort Mölle
 • Kommun Höganäs

Ett mångsidigt stenhus


 

Ett drömhus ska inte bara vara sunt, miljövänligt och naturligt, det ska också vara snyggt. Med väggar i stenmaterial får du dels en slät insida som är enkel att ytbehandla och underhålla och en fasadyta, som tack vare den armerade putsen står sig år efter år.

Ett hus från Haaks Stenhus ska hålla länge. Därför är alla moment och material noga genomtänkta.

 

Bostadsväljare


I angivet pris ingår ett nyckelfärdigt stenhus, byggt med totalentrepenad enligt separat material och leveransbeskrivning samt anslutningsavgifter för el, vatten/avlopp och fiber. Förråd i gemensam byggnad och en bilplats ingår. Trädeck och gräsmatta ingår

3dVision-Gatvy-Slutbild

Husen

För att framhäva de individuella bostäderna har samtliga hus en tydlig entré klädd i skiffer och en privat solig uteplats mot trädgården i söder. Redan i den ljusa entrén får man känslan av att huset är modernt och välplanerat. Bostaden har en generös matplats och kök med utsikt. Från sovrum och allrum på andra våningen har du utblickar mot söder och Kullaberg. Både entréplanet och ovanvåningen medger
flexibilitet till ett antal variationer på rumsfördelning inom grundvolymen.

3dVision-Kok-Molle-Slutbild

Naturligt boende

Haaks Stenhus byggs med väggar i naturmaterial. Tack vare användandet av naturprodukter harväggmaterialet inga mätbara emissioner. Miljön är lika viktig för oss som för nästa generation.

Naturliga material är bra för miljön men också för människor. Naturliga material utsöndrar inga kemiska substanser till vår luft, vilket leder till en sundare inomhusmiljö.

Energisnålt

Genom att väggkonstruktionen har inbyggda slutna luftceller, finns det inga luftströmmar i materialet som försämrar isoleringsförmågan. Det finns därmed inga ofullständigt utfyllda isoleringsutrymmen. Det betyder att du slipper obehagligt drag inomhus och att du sparar en
massa pengar genom att den dyra värmen inte försvinner ut genom väggarna. Väggmaterialets täthet och värmeisolerande egenskaper gör att du minskar energiåtgången väsentligt.

3dVision-Vardagsrum-Molle-Slutbild

Form och funktion

Haaks Stenhus byggs med väggar i naturmaterial. Tack vare användandet av naturprodukter har väggmaterialet inga mätbara emissioner. Miljön är lika viktig för oss som för nästa generation. Naturliga material är bra för miljön men också för människor. Naturliga material utsöndrar inga kemiska substanser till vår luft, vilket leder till en sundare inomhusmiljö.

Projektfakta: Mölle Hamnallé


Grundfakta

 • Status Kommande
 • Boarea 123-135
 • Antal rum 4-5
 • Upplåtelseform Friköpt

Adress

 • Adress Mölle Hamnallé
 • Område Mölle
 • Kommun Höganäs

 • Parkering Alla hus har tillgång till 1 st parkeringsplats enligt skissen nedan. Det finns även 4 st gästparkeringar och 2 st handikapplatser.
 • Trädgård Till varje hus byggs en uteplats ca 20 m² med tryckimpregnerat trä med avskiljande plank enligt separat ritning. Plattsättning utförs framför entrén och övrig tomtyta med gräs.
 • Sophantering I avskiljt utrymme i gemensamhetshuset hanteras ert avfall i sorteringskärl.
 • Förråd I gemensamhetshuset finns tillgång till ca 4 m² förråd indelat med trådstaket.

Carl Westrell

Fastighetsmäklare

0701-641 926
carl.westrell@bjurfors.se

Anmäl ditt intresse


Lämna dina kontaktuppgifter för mer information.

Jag är intresserad av:

Tack för visat intresse


Du kommer inom kort att få ett mail till angiven e-postadress med all aktuell information om projektet och dess status. Tveka inte att höra av dig till ansvarig mäklare om du har vidare frågor.

Ett steg upp.


Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på 92 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer. Under 2021 förmedlade Bjurfors 17 000 bostäder till ett totalt värde om 70 miljarder kronor. Den samlade omsättningen uppgick till 1 miljard kronor.

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå