Från projekt: Brf Vikhems Torg

Bostad FB A-1301


 • Status : Reserverad
 • Antal rum : 3 rok
 • Boarea : 76 kvm
 • Våning: 4
 • Pris : 2 325 000 kr
 • Månadsavg. : 4 718 kr/mån

Fantastisk gavellägenhet med moderna trevliga vinklar samt fönster i tre väderstreck. De stora fönsterpartierna skänker såväl ett härligt ljusinflöde samtidigt som det bidrar till vackra vyer över omgivningarna. Kök, matplats och vardagsrum ligger i en moderna öppen planlösning. I direkt anslutning till sällskapsytorna är bostadens södervända balkong placerad. Två välplanerade sovrum med goda möbleringsmöjligheter. I det ena sovrummet finns en välplacerad walk in closet för optimalt med plats för förvaring. Badrum med tvättmöjligheter samt separat gäst-WC. Bostaden genomsyras av en välvald och stilren standardinredning. Tillvalsmöjligheter finns. Välkommen till Vikhems Torg! Mitt i trevliga bostadskvarter med sociala och natursköna omgivningar planeras…

Bostadsfakta


Grundfakta

 • Bostad FB A-1301
 • Status Reserverad
 • Pris 2 325 000 kr
 • Månadsavg 4 718 kr
 • Antal rum 3
 • Boarea 76 kvm
 • Våning 4
 • Hiss Ja
 • Upplåtelseform Bostadsrätt

Adress

Fastighetsinformation

Ansvarig mäklare

Thim Falk
040-608 30 51
thim.falk@bjurfors.se

Bostadsbeskrivning


Högst upp i huset

Fantastisk gavellägenhet med moderna trevliga vinklar samt fönster i tre väderstreck. De stora fönsterpartierna skänker såväl ett härligt ljusinflöde samtidigt som det bidrar till vackra vyer över omgivningarna. Kök, matplats och vardagsrum ligger i en moderna öppen planlösning. I direkt anslutning till sällskapsytorna är bostadens södervända balkong placerad. Två välplanerade sovrum med goda möbleringsmöjligheter. I det ena sovrummet finns en välplacerad walk in closet för optimalt med plats för förvaring. Badrum med tvättmöjligheter samt separat gäst-WC.
Bostaden genomsyras av en välvald och stilren standardinredning. Tillvalsmöjligheter finns.

Välkommen till Vikhems Torg! Mitt i trevliga bostadskvarter med sociala och natursköna omgivningar planeras det för ett välplacerat bostadsprojekt i dansk arkitektur med en stilren design. Projektet kommer att genomsyras av välvalda material, optimala planlösningar samt vackra ljusinsläpp. Samtliga bostäder kommer att ha en utemiljö i form av terrass eller balkong. Bostäderna kommer att ha en stilren standardinredning med ett flertal tillvalsmöjligheter. Denna vackra huskropp kommer att vara placerad mellan bostadsrättsföreningens sköna innergård och Vikhems Torg.

Observera att balkongtaket, för samtliga lägenheter på våning 4, som syns på de renderade bilderna inte kommer att finnas på den färdiga produkten. Vi frågor gällande detta kontakta mäklare.

Se alla bostäder i projektet


Projektet innefattar flera olika typer av bostäder, klicka på länken nedan för att se samtliga bostäder och läsa mer om projektet.

Alla projektbilder


Kontakta oss med dina funderingar


Card image cap
Ansvarig mäklare

Thim Falk

Fastighetsmäklare

0701-64 19 19
thim.falk@bjurfors.se
Card image cap
Fastighetsmäklare

Conny Knutsson

Fastighetsmäklare

0706-98 66 34
conny.knutsson@bjurfors.se

Anmäl ditt intresse


Lämna dina kontaktuppgifter för mer information.

Jag är intresserad av:

Tack för visat intresse


Du kommer inom kort att få ett mail till angiven e-postadress med all aktuell information om projektet och dess status. Tveka inte att höra av dig till ansvarig mäklare om du har vidare frågor.

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre.Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå