Brf Lyckoterrassen

På Lidingö i Breviks charmiga villakvarter producerar Midroc Properties 12 exklusiva bostäder om totalt ca 239 kvm.

Projektfakta


 • Status Slutsålt
 • Pris 13 400 000 - 14 300 000 kr
 • Bostäder 12
 • Boarea 194 - 208 kvm
 • Antal rum 6 - 7
 • Tillträde Mars - Augusti 2022
 • Boendeform Parhus
 • Upplåtelseform Bostadsrättsförening
 • Adress Lyckostigen 4
 • Område Brevik
 • Ort LIDINGÖ
 • Kommun Lidingö

Beskrivning


Bland villorna mellan Lyckostigen, Södra Kungsvägen, Drömstigen och Trädgårdsvägen i södra Brevik utvecklar Midroc sex friliggande och generösa parvillor. Varje bostad blir cirka 239 välplanerade kvm fördelade på tre plan, varav ett i suterräng. Inte nog med att du får sex till sju rum och kök. Som extra vardagslyx har du golvvärme i hela hemmet och fyra badrum att välja på. Den sluttande tomten fungerar som en amfiteater där den strålande havsutsikten står på scen och såväl uteplatserna som balkongerna badar i eftermiddags- och kvällssol. Rejäl tvättstuga och goda förvaringsmöjligheter inne i ditt hem gör det till ett nöje att tvätta och till en bagatell att hålla ordning på alla dina saker. Dessutom ingår två egna parkeringsplatser till varje bostad med elbilsladdare.

Projektet är SLUTSÅLT

Brf Lyckoterrassen kommer att kunna åldras med stort behag. Tanken är att det ska kännas som om varje hus är byggt vid olika tillfällen och av olika byggare, precis som då det mesta i villastaden kom till. Därför skiftar fasadmaterialen, takens utformning och kulörerna i Brf Lyckoterrassen. Hälften av de sex husen har träfasad, sadeltak i tegel med rundad takfotsdetalj; hälften har putsad fasad, valmat tak i plåt och utstickande takfot. Samtliga bostäder har vackra spröjsade fönster och tydligt markerade entréer med förstukvist, som skyddar för regn och rusk – och alla får njuta av ett generöst burspråk som ger utsikt med vidare perspektiv från matplatsen. Färgpalettens skala av varma naturliga toner skapar både en fin samklang och en unik upplevelse. Sockeln på suterrängsidan markeras med ett fint kulörskifte. Det finns även en pelargång som bär upp den långa balkongen längs med den soliga fasaden. Också detta ett vanligt förekommande stilgrepp i området.

Ljuset, rymden och luftigheten har tagits till en hög nivå i Brf Lyckoterrassen. Entrévåningen bjuder på hela 2,8 m i takhöjd och översta våningen på 2,6 m. Takhöjden på suterrängvåningen varierar mellan 2,65 – 2,95 m i de olika husen – även det över standard. Bröstningshöjd på 60 cm gör att fönstren på entrévåningen får fantastiska möjligheter att låta solen flöda in. Öppenheten i planlösningen skapar också flexibla ytor som är en ren glädje att möblera och vistas i. Samtidigt har rummen en tydlig funktionalitet som känns logisk och välgenomtänkt.

Generöst sällskapsrum med öppet samband mellan kök, middagsbord och soffmys. En väl tilltagen balkong i samma plan där det är självklart att duka upp middagen så fort temperaturen tillåter. Utblickar som är outsinliga samtalsämnen. Det märks direkt att det sociala är centralt i Brf Lyckoterrassen.

 

Det välutrustade Kvänumköket är noga utvalt för att inspirera alltifrån en god start på vardagen till festmåltiden. Öppenheten gör också att du kan pyssla med desserten eller disken utan att släppa samtalet. Den centrala köksön bjuder in till att laga mat tillsammans med nära och kära men är även trevlig för informellt mingel. Varför inte duka upp brunchen, julbordet, studentbuffén eller midsommarmaten här? Med stora arbetsytor och gott om skåp och lådor får du utrymme att bre ut dig vid kulinariska utflykter och förvara allt du vill få undan men även ha nära till hands. Det smakfulla intrycket med eleganta fronter, utrustning och enhetlig stenskiva i arbetsbänkar och stänkskydd förhöjs med infällda spotlights under såväl väggskåp som i taket som ger både bra belysning och fint allmänljus. Dessutom har spishällen inbyggd fläkt, så det blir ingen kåpa som skymmer sikten!

Mellan kök och vardagsrummet skapas en specialdesignad accent för att få en diskret avdelare som gör att du och dina gäster kan dra er tillbaka efter middagen. Denna platsbyggda hylla har sluten förvaring för porslin, glas och kanske dukar. Ovandelens öppna hyllor låter dagsljuset strila in medan du visar upp dina vackraste saker eller plockar in kokböckerna.

Det mest signifikanta i Brf Lyckoterrassen är husens vackra burspråk, placerat på långsidan vid matplatsen. Breddningen och utblicken i flera vinklar gör att ytan känns luftig och rymlig. Tänk dig att bjuda till bords med naturens växlingar som krydda i tillvaron varje dag!

 

 

I översta våningens allrum är det läge för pyjamasmys till Bolibompa eller sena kvällsfilmen. När ögonen börjar klippa är det bara att hoppa i säng. De två mindre men ändå rymliga sovrummen med bra garderober är perfekta för alltifrån minstingarna till tonåringarna. Alternativt kan du förvandla dem till läsrum eller hemmakontor. Men det bästa av allt är ändå det stora sovrummet i söder. Här har du ordentligt med plats att sträcka ut dig och vila ögonen på utsikten över Stockholms inlopp. Passa på att öppna den franska balkongen och släpp in sommarbrisen för att sova sött. Dessutom ståtar ditt nya sovrum med privat badrum i svit samt en rymlig skjutdörrsgarderob.

 

Badrum


Risken för kö på morgonkvisten är minimal. De fyra kaklade badrummen följer samma ombonade tema med en nick åt 1920-talet medan de enkla glasduschväggarna optimerar ytan och är lätta att hålla fräscha. Finstämd belysning från infällda spotlights i tak och vid spegeln ger skönt ljus som gör att det är smickrande att spegla sig. Översta våningens stora badrum är dessutom utrustat med badkar för barnen och egna spastunder.

 

Suterrängplan


På nedersta våningen finns en stor tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare samt ett rejält förråd. Dessutom finns ett rum på närmare 40 kvm med badrum i svit och egen utgång mot uteplatsen. Endast fantasin sätter gränser för vad du kan göra med det. Hobbyrum, gym, trädgårdssalong, tonårslya, gästlägenhet… Vet du redan nu att du är intresserad av att kunna hyra ut över sommaren eller längre tid, kan antingen plats för pentry förberedas eller installeras från början. Allt är möjligt!

I Brf Lyckoterrassen får du ett hem där form och funktion går hand i hand och där stor kärlek är lagd på detaljerna. Genomgående hög kvalitet skapar en premiumupplevelse som varar år efter år – och som sätter guldkant på varje dag.

Generell planlösning

Individuell planlösning finns under varje objekt

Bostadsnavigator


Nedan finner ni en översikt och lista över alla bostäder.

Husen i Lyckoterrassen


Alla hus i projektet har olika utformning gällande färgsättning, fasadmaterial och tak.
Via länken nedan hittar ni en uppställning över alla hus där ni också kan se tillträdesdatum för de olika huskropparna.

Sektionsritning


För att ni som köpare ska få en bättre förståelse kring byggnadernas höjder och förhållande till varandra presenterar vi här en sektionsritning över området. På denna ritning framgår:

 • Taknock
 • FG (färdigt golv)
 • FM (färdig mark)
 • + Höjder

Klicka på länken nedan för att läsa mer.

Sektionsritning

Materialbeskrivning


I Brf Lyckoterrassen får du ett hem där form och funktion går hand i hand och där stor kärlek är lagd på detaljerna. Genomgående hög kvalitet skapar en premiumupplevelse som varar år efter år – och som sätter guldkant på varje dag.

Kök


De påkostade köken kommer från välrenommerade Kvänum.
I köken finns ett flertal tillvalsmöjligheter, man kan bland annat välja på följande

 • 16 olika färger
 • 10 olika bänkskivor
 • olika färger på blandare
 • olika knoppar
 • olika handtag mm

Läs mer om dessa val i projektets inredningsbroschyr.

Nedan finner ni köksuppställningen för samtliga hus med undantag för hus 4C.

Köksuppställning

Badrum och tvättstuga


I samtliga hus finns totalt fyra stycken badrum, alla har redan från början en hög standard.
För att anpassa dem till varje köpares individuella stil kan man välja kakel och klinker ur Centro kakel och klinkers sortiment. Det finns även en rad andra valmöjligheter som bland annat blandare, badkar, duschvägg, färg på kommod osv. Även tvättstugan går att anpassa.

Läs mer om dessa val i projektets inredningsbroschyr.

Nedan finner ni en länk till uppställningen i tvättstugan.

Uppställning tvättstuga

Inredning


Utöver de specifika val som går att göra i husens kök, badrum och tvättstuga kommer det att finnas ett antal val som går att göra i husens övriga rum.

 • Braskamin
 • Extra spotlights
 • Innerdörrar
 • Handtag
 • Tillvalskök – i bottenplan

På det översta våningsplanet kommer möjlighet till ytterligare ett sovrum att finnas.

Läs mer om dessa val i projektets inredningsbroschyr.

Smarta hem


Belysning och lamputtag ovan fönster i kök, vardagsrum, allrum och sovrum styrs via styrsystem. Knapp i respektive rum tänder belysning i förutbestämd ljusnivå som även går att ljusreglera. Med styrsystemets astrour kan styrning av belysning väljas vid olika tider och efter solens upp- och nergång.
Vattenburen golvvärme och elgolvvärme styrs via styrsystem. Temperaturen i respektive rum är förvald men man kan efter behov och över tid reglera någon grad upp eller ned i appen.
Justeringar av belysning, styrda eluttag och värme i styrsystemet utförs i app för telefon, läsplatta eller dator.

Läs mer om detta i projektets inredningsbroschyr.

Inredningsbroschyr


Nedan finner ni en länk till projektets inredningsbroschyr, den innehåller samtliga materialval samt tillval.

Planering


 • Planering

  Planering


  För närvarande pågår intensivt arbete med att utforma detta bostadsprojekt.
 • Lansering

  Lansering


  Nu är projektet publikt, det går att anmäla intresse för projektet samt få information om hur försäljningen kommer att gå till. Vi uppdaterar sedan löpande informationen om projektet fram till säljstarten via vår hemsida, nyhetsbrev och våra sociala kanaler.
 • Säljstart

  Säljstart


  Från och med denna dag går det att köpa bostäderna i projektet.
 • Förhandsavtal

  Förhandsavtal


  Ett juridiskt bindande avtal som tecknas mellan föreningen och köparen.
 • Byggstart

  Byggstart


  När alla tillstånd är på plats påbörjas produktionen av bostäderna.
 • Upplåtelseavtal

  Upplåtelseavtal


  När föreningen har erhållit sin ekonomiska plan upplåts lägenheterna till de personer som har tecknat förhandsavtal.
 • Köpargenomgång

  Köpargenomgång


  Innan slutbetalningen skall göras kommer ni att bli inbjuda till en genomgång med byggherren där ni får möjlighet att gå igenom er bostad.
 • Slutbetalning

  Slutbetalning


  Inför tillträdet skall den slutgiltiga köpeskillingen erläggas.
 • Tillträde

  Tillträde


  Grattis, du får nu flytta in i din nya bostad!
 • Garantibesiktning

  Garantibesiktning


  2 år efter tillträde skall det anordnas en kontrollbesiktning där eventuella fel som omfattas av garantin åtgärdas.

Från avtal till inflytt


1. Förhandsavtal
Först tecknas ett förhandsavtal med bostadsrättsföreningen. Därefter ska ett förskott på 300 000 kr betalas.

2. Inredningsalternativ
Våra bostäder har genomgående god kvalitet och grundstandaren är hög. Vi lägger stor omsorg på att välja ut sådant som inte bara är praktiskt och estetiskt utan som också håller år efter år. För att sätta din egen prägel på ditt hem finns det möjlighet att göra vissa tillval. Om dina tillval överstiger 100 000 kr, ska du betala en tilläggshandpeng motsvarande överskridande summa när du gjort dina val.

3. Upplåtelseavtal
En kort tid före tillträdesdagen tecknas upplåtelseavtal och du blir formellt medlem i bostadsrättsföreningen. Senast på tillträdesdagen ska resterande andel av insatsen och dina tillval vara betalda. Övriga villkor framgår av förhandsavtalet och andra handlingar.

4. Besiktningar och garantier
Kontroller och besiktningar sker löpande under byggtiden. Slutbesiktningen genomförs med dig som kund före inflyttning tillsammans med opartisk besiktningsman. Garantitiden är två till fem år efter slutbesiktningen.

5. Tillträde
Senast fyra månader före tillträdet får du besked om ett definitivt tillträdesdatum. I samband med överlämningen av nycklarna ska ett kvitto på slutlikviden kunna uppvisas. Då överlämnar vi dina nycklar så att du kan flytta in!

Brevik


Brevik villastad på sydöstra Lidingö är en kulturhistorisk miljö med en väl bibehållen kärna från tidigt 1900-tal. I lilla, men oemotståndligt charmiga centrum ligger bland annat restauranger, en livsmedelsbutik och ett bageri. I närområdet finns även skolor, förskolor, fotbollsplaner, tennisbanor, gym och en populär pulkabacke. Med cykel tar du dig till Kottlasjön som bjuder på uppfriskande bad och fina motionsområden. Från småbåtshamnen kan du promenera längs vattnet hela vägen till Baggeby. Det är enkelt att ta sig till Brevik, oavsett om du väljer tåg, båt, bil eller buss. Men vattenvägen är såklart alltid vackrast. Här bor du nära Stockholm city, men ännu närmare havet och naturen.

Skolor & Förskolor


I närheten finns ett flertal väletablerade skolor och förskolor, med engagerade pedagoger som väcker lärandelust samtidigt som den grönskande naturen lockar till lek och rörelse.

 

 • Ljungbacken: F-4
 • Käppala Skola: F-9
 • Futura International School Gåshaga: F – 6 (bilingual school)
 • Breviks förskola
 • Futuraskolan International Pre-school (bilingual pre-school)
 • Käppala Förskola

Breviks Båtsällskap


Ett stenkast från bostäderna finns Breviks Båtsällskap (BBS). BBS är öppen för i första hand boende i Brevik eller Högberga.
Breviks Båtsällskap har idag drygt 200 medlemmar. Hamnen har kajplatser för knappt 180 båtar och vinterplatser för 125.

Tilldelning av båtplatser i BBS sker via den gemensamma kön som hanteras av Lidingö Båtförbund.

Breviks Båtsällskap

Grönområden


Lidingö har mycket att erbjuda för dig som är intresserad av växter och fågelliv, bara vill njuta av vackra vyer eller varva ner i rofylld natur. Upptäck spår och leder för promenad och löpning eller packa ryggsäcken och bege dig till någon av de många grillplatserna och vindskydd som finns. När vintern är vit kan du även åka längdskidor i flera fina naturområden samt slalom i Ekholmsnäsbacken. På Kottlasjön, Lidingös största sjö, kan du under vinterhalvåret åka långfärdsskridskor på plogad is. På sommaren lockar sjön istället många badgäster. Vid sjön och Långängens friluftsområde finns även lekplatser samt utegym att tillgå.

Områdeskarta


Nedan finner ni en områdeskarta där projektet är markerat.

Filter

Bostäder för livet du vill leva, varje dag


Vi finns i de lägen människor söker sig till och erbjuder det bekväma vardagslivet med projekt som sticker ut i mängden. Vi älskar att omvandla drömmar till möjligheter. Redan från början är design och funktion väl genomtänkt för att passa din livsstil, hur den än ser ut. Bostäderna präglas av god funktion med omsorg om detaljer för ett väl fungerande vardagsliv. Du kommer antagligen att tilltalas av att din nya bostad inte ser ut som alla andra och njuta av närheten till aktiviteter och service så som kommunikationer, skolor, förskolor och handel. Midroc Properties utvecklar, bygger och förvaltar kommersiella lokaler och bostäder. Fokus är inriktat på Skåne, Småland, Stor-Stockholmsområdet och Uppsala. Midroc Properties ingår i Midroc Europe som bedriver verksamhet inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Antalet medarbetare är 4 200 och omsättningen 11,4 miljarder kronor.

Är det drömboendet du söker? Välkommen till Midroc.

Midroc

Alla bilder


Projektfakta


Grundfakta

 • Status Slutsålt
 • Bostäder 12
 • Boarea 194 - 208
 • Antal rum 6 - 7
 • Tillträde Mars - Augusti 2022

Pris och avgift

 • Pris 13 400 000 - 14 300 000 kr
 • Månadsavg 5982 - 6423 kr
Ingår i avgiften

I avgiften ingår föreningens ränte- och driftskostnader. Kostnaden för bostadens uppvärmning, varmvatten, hushållsel, kabel-tv, bredband och hemförsäkring ingår ej.

Adress

 • Adress Lyckostigen 4
 • Område Brevik
 • Ort LIDINGÖ
 • Kommun Lidingö

Projektutvecklare

Fastighetsinformation

 • Byggnadstyp Parhus
 • Konstruktionsår 2022
 • Uppvärmning Luft/vattenvärmepump
 • Ventilation Mekanisk till- och frånluft
 • TV Ansluten via fiber
 • Bredband Fiber
Parkering

2 parkeringsplatser till varje bostad, samtliga med elbilsladdare.

Föreningsinformation

 • Förening Brf Lyckoterrassen
 • Org.nummer 769639-3318
 • Boendeform Parhus
 • Upplåtelseform Bostadsrättsförening

Ansvarig mäklare


Card image cap
Ansvarig mäklare

Marcus Ehn

Försäljningschef Nyproduktion

0730309030
marcus.ehn@bjurfors.se

Ett steg upp.


Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklarföretag med över 500 medarbetare på fler än 70 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre.Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå