Brf Lyckoterrassen

Med ett fantastiskt läge på Lidingö producerar Midroc Properties 12 exklusiva bostäder om 239 kvm.

Projektfakta


 • Status Kommande
 • Pris 13 000 000 - 14 500 000 kr
 • Bostäder 12
 • Tillträde Sommaren 2022
 • Boendeform Parhus
 • Upplåtelseform Bostadsrättsförening
 • Adress Södra Kungsvägen 254
 • Område Brevik
 • Ort LIDINGÖ
 • Kommun Lidingö

Beskrivning


Bland villorna mellan Lyckostigen, Södra Kungsvägen, Drömstigen och Trädgårdsvägen i södra Brevik utvecklar Midroc sex friliggande och generösa parvillor. Varje bostad blir cirka 239 välplanerade kvm fördelade på tre plan, varav ett i suterräng. Inte nog med att du får sex till sju rum och kök. Som extra vardagslyx har du golvvärme i hela hemmet och fyra badrum att välja på. Den sluttande tomten fungerar som en amfiteater där den strålande havsutsikten står på scen och såväl uteplatserna som balkongerna badar i eftermiddags- och kvällssol. Rejäl tvättstuga och goda förvaringsmöjligheter inne i ditt hem gör det till ett nöje att tvätta och till en bagatell att hålla ordning på alla dina saker. Dessutom ingår två egna parkeringsplatser till varje bostad.

Brf Lyckoterrassen kommer att kunna åldras med stort behag. Tanken är att det ska kännas som om varje hus är byggt vid olika tillfällen och av olika byggare, precis som då det mesta i villastaden kom till. Därför skiftar fasadmaterialen, takens utformning och kulörerna i Brf Lyckoterrassen. Hälften av de sex husen har träfasad, sadeltak i tegel med rundad takfotsdetalj; hälften har putsad fasad, valmat tak i plåt och utstickande takfot. Samtliga bostäder har vackra spröjsade fönster och tydligt markerade entréer med förstukvist, som skyddar för regn och rusk – och alla får njuta av ett generöst burspråk som ger utsikt med vidare perspektiv från matplatsen. Färgpalettens skala av varma naturliga toner skapar både en fin samklang och en unik upplevelse. Sockeln på suterrängsidan markeras med ett fint kulörskifte. Det finns även en pelargång som bär upp den långa balkongen längs med den soliga fasaden. Också detta ett vanligt förekommande stilgrepp i området.

Ljuset, rymden och luftigheten har tagits till en hög nivå i Brf Lyckoterrassen. Entrévåningen bjuder på hela 2,8 m i takhöjd och översta våningen på 2,6 m. Takhöjden på suterrängvåningen varierar mellan 2,65 – 2,95 m i de olika husen – även det över standard. Bröstningshöjd på 60 cm gör att fönstren på entrévåningen får fantastiska möjligheter att låta solen flöda in. Öppenheten i planlösningen skapar också flexibla ytor som är en ren glädje att möblera och vistas i. Samtidigt har rummen en tydlig funktionalitet som känns logisk och välgenomtänkt.

Generöst sällskapsrum med öppet samband mellan kök, middagsbord och soffmys. En väl tilltagen balkong i samma plan där det är självklart att duka upp middagen så fort temperaturen tillåter. Utblickar som är outsinliga samtalsämnen. Det märks direkt att det sociala är centralt i Brf Lyckoterrassen.

Kliv på. Hallen är inbjudande, representativ och rymlig utan att slösa med kvadratmetrarna. Det vackra klinkergolvet sätter tonen för vad som komma skall, samtidigt tål det leriga gummistövlar eller avsparkade tonårssneakers och städas på ett kick. På hatthyllan hänger du undan vännernas ytterkläder snyggt och prydligt, medan familjens jackor och skor alltid kan vara som borttrollade i garderoberna. Efter hallen öppnar entrévåningen upp sig mot söder med sköna siktlinjer genom bostaden och ut över tomten.

Krämiga vita väggar och dörrar, ljust enstavigt ekgolv, fönsterbänkar och stänkskydd i grå kalksten, profilerade platsmålade golvsocklar och ljus inredning i sandiga nyanser är huvuddragen interiört för att accentuera volymen i ditt hem. Den rena och sobra paletten fungerar också som en vacker fond där du kan ta ut svängarna med möbler, mattor, konst, växter och andra inredningsdetaljer.

Det mest signifikanta i Brf Lyckoterrassen är husens enorma stora burspråk, placerat på långsidan vid matplatsen. Breddningen och utblicken i flera vinklar gör att ytan känns luftig och rymlig. Tänk dig att bjuda till bords med naturens växlingar som krydda i tillvaron varje dag!

Det välutrustade Kvänumköket är noga utvalt för att inspirera alltifrån en god start på vardagen till festmåltiden. Öppenheten gör också att du kan pyssla med desserten eller disken utan att släppa samtalet. Den centrala köksön bjuder in till att laga mat tillsammans med nära och kära men är även trevlig för informellt mingel. Varför inte duka upp hela brunchen, julbordet, studentbuffén eller midsommarmaten här? Med stora arbetsytor och gott om skåp och lådor får du utrymme att bre ut dig vid kulinariska utflykter och förvara allt du vill få undan men även ha nära till hands. Det smakfulla intrycket med eleganta fronter, utrustning och enhetlig stenskiva i arbetsbänkar och stänkskydd förhöjs med infällda spotlights under såväl väggskåp som i taket som ger både bra belysning och fint allmänljus. Dessutom har spisen inbyggd fläkt, så det blir ingen kåpa som skymmer sikten!

Mellan kök och vardagsrummet skapas en specialdesignad accent för att få en diskret avdelare som gör att du och dina gäster kan dra er tillbaka efter middagen. Denna platsbyggda hylla har sluten förvaring för porslin, glas och kanske dukar. Ovandelens öppna hyllor låter dagsljuset strila in medan du visar upp dina vackraste saker eller plockar in kokböckerna.

Detaljerna gör hela skillnaden. Gammaldags dörrhandtag, arbetad kakelsättning och luckor med ram sätter den nationalromantiska pricken över i. Ändå är allt är tidlöst snyggt.

Med tre våningar, minst tre sovrum och hela fyra badrum kan du bo länge och väl i Brf Lyckoterrassen. Din familj har gott om plats att växa och släkt och vänner kan hälsa på, och här har du även en attraktiv bottenvåning som är toppen om du vill ha möjlighet att hyra ut.

 

I Brf Lyckoterrassen får du ett hem där form och funktion går hand i hand och där stor kärlek är lagd på detaljerna. Genomgående hög kvalitet skapar en premiumupplevelse som varar år efter år – och som sätter guldkant på varje dag.

I översta våningens allrum är det läge för pyjamasmys till Bolibompa eller sena kvällsfilmen. När ögonen börjar klippa är det bara att hoppa i säng. De två mindre men ändå rymliga sovrummen med bra garderober är perfekta för alltifrån minstingarna till tonåringarna. Alternativt kan du förvandla dem till läsrum eller hemmakontor. Men det bästa av allt är ändå det stora sovrummet i söder. Här har du ordentligt med plats att sträcka ut dig och vila ögonen på utsikten över Stockholms inlopp. Passa på att öppna den franska balkongen och släpp in sommarbrisen för att sova sött. Dessutom ståtar ditt nya sovrum med privat badrum i svit samt en rymlig skjutdörrsgarderob.

 

Risken för kö på morgonkvisten är minimal. De fyra kaklade badrummen följer samma ombonade tema med en nick åt 1920-talet medan de enkla glasduschväggarna optimerar ytan och är lätta att hålla fräscha. Finstämd belysning från spotlights i tak och vid spegeln ger skönt ljus som gör att det är smickrande att spegla sig. Översta våningens stora badrum är dessutom utrustat med badkar för barnens bubblande och egna spastunder.

Finns det något som heter för mycket förvaring? Vi tror inte det. Hallen har praktiska garderober så att du slipper stöket som annars är vanligt. Köket bjuder på ordentligt med skåp och lådor där du förvarar specerier, köksattiraljer, porslin och allt annat som har en tendens att samlas just där familjen är som mest. Varje bostad har dessutom sitt eget rejäla förråd i suterrängvåningen.

På nedersta våningen finns en stor tvättstuga med tvättmaskin och torkmaskin samt ett rejält förråd. Dessutom finns ett rum på närmare 40 kvm med badrum i svit och egen utgång mot uteplatsen. Endast fantasin sätter gränser för vad du kan göra med det. Hobbyrum, gym, trädgårdssalong, tonårslya, gästlägenhet… Vet du redan nu att du är intresserad av att kunna hyra ut över sommaren eller längre tid, kan antingen plats för pentry förberedas eller installeras från början. Allt är möjligt!

Planering


 • Planering

  Planering


  För närvarande pågår intensivt arbete med att utforma detta bostadsprojekt.
 • Lansering

  Lansering


  Nu är projektet publikt, det går att anmäla intresse för projektet samt få information om hur försäljningen kommer att gå till. Vi uppdaterar sedan löpande informationen om projektet fram till säljstarten via vår hemsida, nyhetsbrev och våra sociala kanaler.
 • Säljstart

  Säljstart


  Från och med denna dag går det att köpa bostäderna i projektet.
 • Förhandsavtal

  Förhandsavtal


  Ett juridiskt bindande avtal som tecknas mellan föreningen och köparen.
 • Byggstart

  Byggstart


  När alla tillstånd är på plats påbörjas produktionen av bostäderna.
 • Upplåtelseavtal

  Upplåtelseavtal


  När föreningen har erhållit sin ekonomiska plan upplåts lägenheterna till de personer som har tecknat förhandsavtal.
 • Köpargenomgång

  Köpargenomgång


  Innan slutbetalningen skall göras kommer ni att bli inbjuda till en genomgång med byggherren där ni får möjlighet att gå igenom er bostad.
 • Slutbetalning

  Slutbetalning


  Inför tillträdet skall den slutgiltiga köpeskillingen erläggas.
 • Tillträde

  Tillträde


  Grattis, du får nu flytta in i din nya bostad!
 • Garantibesiktning

  Garantibesiktning


  2 år efter tillträde skall det anordnas en kontrollbesiktning där eventuella fel som omfattas av garantin åtgärdas.

Från avtal till inflytt


Detta är en kortfattad guide av köpprocessen för nyproduktionsprojektet Lyckoterrassen som sträcker sig från er intresseanmälan och fram till garantibesiktningen två år efter tillträdet.

Tilldelning av bostäder
Bostäderna kommer att tilldelas kunder i den ordning som intresseanmälningarna är gjorda. Dvs den som först anmäler sitt intresse för projektet i nedanstående intresseanmälan har förtur till bostäderna.

Förhandsavtal
Förhandsavtalet är ett juridiskt bindande avtal som tecknas mellan blivande köpare och bostadsrättsföreningen. Inom tio dagar efter påskriften ska en förskottsinbetalning på 300 000 kr betalas in på föreningens konto.

Handpenning
Handpenning om 10 % av köpeskillingen ska betalas i samband med tecknande av upplåtelseavtalet som är beräknat till våren 2022. (de 300 000 kr som betalats i förskott tillgodoräknas) och fungerar som delbetalning på köpeskillingen för bostaden.

Upplåtelseavtal
Fastighetsmäklaren på Bjurfors skickar ut ett digitalt upplåtelseavtal för signering. Då får du också ta del av den färdigställda ekonomiska planen för föreningen som registrerats hos Bolagsverket.

Förinspektion av bostaden
För att säkerställa kvaliteten på bästa sätt så har bostadsrättsföreningen valt att anlita en oberoende besiktningsgrupp som löpande följer byggnationen med avstämningskontroller och slutbesiktning.

När det är ungefär två veckor kvar till tillträdet får du ett erbjudande om husesyn från Midroc Properties. Ni går då igenom bostaden tillsammans, de informerar om föreningen, svarar på frågor och noterar eventuella restpunkter för åtgärd innan tillträdet.
Spontana besök utöver detta har vi tyvärr inte möjlighet att ta emot på grund av säkerhetsskäl.

Tillträde & nyckelutlämning
I god tid inför tillträdet så kommer ni att få en betalningsinstruktion som förklarar hur ni ska slutbetala bostaden. På tillträdesdagen tar ni med en kvittens på slutbetalningen och får samtidigt möjlighet att gå igenom bostaden tillsammans med Midroc Properties igen och ni kan då kontrollera att eventuella punkter från husesynen är åtgärdade.

Garantibesiktning
Två år efter tillträdet görs en garantibesiktning. I god tid innan garantibesiktningen ska eventuella upplevda fel och brister anmälas till Midroc Properties. En oberoende besiktningsman kontrollerar detta och avgör sedan om det är fel som uppkommit mellan slut- och garantibesiktningen. Eventuella fel åtgärdas snarast möjligt utan kostnad för innehavaren. Slitage, misskötsel samt resultatet av all form av yttre åverkan eller motsvarande tas inte upp i besiktningsprotokollet.

Information fram till tillträdet
Under hela köpprocessen kommer Midroc Properties och Bjurfors att uppdatera er med vad som händer på bygget och processens fortlöpande, huvudsakligen via mail. Om ni har några frågor så är ni alltid välkomna att kontakta ansvarig mäklare.

Överlämnande av bostadsrättsförening
Midroc Properties sätter samman den första styrelsen i bostadsföreningen, en så kallad interimsstyrelse. Denna styrelse förvaltar föreningens intressen i upp till ett år efter godkänd slutbesiktning. Därefter kallas du till en ordinarie stämma där en ny styrelse, bestående av föreningens medlemmar röstas fram av alla boende. Denna styrelse driver sedan verksamheten vidare.

Brevik


Brevik villastad på sydöstra Lidingö är en kulturhistorisk miljö med en väl bibehållen kärna från tidigt 1900-tal. I lilla, men oemotståndligt charmiga centrum ligger bland annat restauranger, en livsmedelsbutik och ett bageri. I närområdet finns även skolor, förskolor, fotbollsplaner, tennisbanor, gym och en populär pulkabacke. Med cykel tar du dig till Kottlasjön som bjuder på uppfriskande bad och fina motionsområden. Från småbåtshamnen kan du promenera längs vattnet hela vägen till Baggeby. Det är enkelt att ta sig till Brevik, oavsett om du väljer tåg, båt, bil eller buss. Men vattenvägen är såklart alltid vackrast. Här bor du nära Stockholm city, men ännu närmare havet och naturen.

Områdeskarta


Nedan finner ni en områdeskarta där projektet är markerat.

Filter

Bostäder för livet du vill leva, varje dag


Vi finns i de lägen människor söker sig till och erbjuder det bekväma vardagslivet med projekt som sticker ut i mängden. Vi älskar att omvandla drömmar till möjligheter. Redan från början är design och funktion väl genomtänkt för att passa din livsstil, hur den än ser ut. Bostäderna präglas av god funktion med omsorg om detaljer för ett väl fungerande vardagsliv. Du kommer antagligen att tilltalas av att din nya bostad inte ser ut som alla andra och njuta av närheten till aktiviteter och service så som kommunikationer, skolor, förskolor och handel. Midroc Properties utvecklar, bygger och förvaltar kommersiella lokaler och bostäder. Fokus är inriktat på Skåne, Småland, Stor-Stockholmsområdet och Uppsala. Midroc Properties ingår i Midroc Europe som bedriver verksamhet inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Antalet medarbetare är 3 600 och omsättningen 6,7 miljarder kronor.

Är det drömboendet du söker? Välkommen till Midroc.

Midroc

Alla bilder


Projektfakta


Grundfakta

 • Status Kommande
 • Bostäder 12
 • Tillträde Sommaren 2022

Pris och avgift

 • Pris 13 000 000 - 14 500 000 kr

Adress

Projektutvecklare

Fastighetsinformation

 • Byggnadstyp Parhus
 • Konstruktionsår 2022
 • TV Ansluten via fiber
 • Bredband Fiber
Parkering

2 parkeringsplatser till varje bostad

Föreningsinformation

 • Boendeform Parhus
 • Upplåtelseform Bostadsrättsförening

Projektteam


Card image cap
Ansvarig mäklare

Marcus Ehn

Försäljningschef Nyproduktion

0730309030
marcus.ehn@bjurfors.se

Anmäl ditt intresse


Tilldelningen av bostäderna kommer att ske i turordning baserat på tidpunkten för gjord intresseanmälan. Så anmäl intresse nu så ni inte missar detta unika tillfälle.

 

Jag är intresserad av:

Tack för att du har anmält intresse för Villa Brevik


Vi har nu tagit emot er intresseanmälan för bostadsprojektet Villa Brevik.

Tidpunkten för denna intresseanmälan kommer att avgöra turordningen vid säljstarten.

 

Ett steg upp.


Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklarföretag med över 500 medarbetare på fler än 70 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå