Top Floor Flatås Park

På Top Floor bor man med ett mysigt, snedställt högt tak, generösa terrasser samt noga utvalda material- och färgval.

Projektfakta


 • Status Slutsålt
 • Pris 4 795 000 - 5 295 000 kr
 • Boarea 84 - 100 kvm
 • Antal rum 3 - 4
 • Tillträde Flexibelt tillträde 1-6 månader
 • Boendeform Bostadsrätt
 • Adress Svängrumsgatan 71-87
 • Område Flatås
 • Ort Högsbo/ Flatås
 • Kommun Göteborg

Välkommen till Top Floor


På Top Floor bor man med ett mysigt, snedställt högt tak, generösa terrasser samt noga utvalda material- och färgval. Intill den nya parken stoltserar Svanenmärkta och yteffektiva lägenheter med en genomgående hög standard samt hiss som tar en en till både förråd och garage under huset.

Här bor man med cykelavstånd till några av Göteborgs finaste grönområden, shoppingmalls och stadskärnans puls.

Välkommen att upptäcka Top Floor, fem lägenheter mellan 84 – 100,5 kvadratmeter. Fyra utav lägenheterna erbjuder södervända privata terrasser och en lägenhet har balkong på högt och fritt västerläge. Flexibel inflyttning mellan en till sex månader.

Se lediga lägenheter här


Nedan finner du en lista över lediga bostäder i projektet. Bostäderna går att filtrera för att begränsa antal rum, pris samt boarea med hjälp av de olika reglagen nedan. Det går även att sortera bostäderna genom att klicka på de olika rubrikerna.

Områdeskarta


Nedan finner ni en områdeskarta där projektet är markerat.

Filter

Fakta


Grundfakta

 • Status Slutsålt
 • Boarea 84 - 100
 • Antal rum 3 - 4
 • Tillträde Flexibelt tillträde 1-6 månader

Pris och avgift

 • Pris 4 795 000 - 5 295 000 kr
 • Månadsavg 4777 - 5544 kr
Ingår i avgiften

Värme, kallvatten, Telia Triple Play

Adress

Projektutvecklare

Fastighetsinformation

 • Konstruktionsår 2019
 • Uppvärmning Fjärrvärme
 • Ventilation FTX
 • Hiss Ja
Förråd och övriga utrymmen

Till varje lägenhet hör ett källarförråd

  Parkering

  Ja, garage under huset

  Föreningsinformation

  • Förening Brf Flatås Park
  • Boendeform Bostadsrätt

  Exteriören


  Mellan de tre husen om fem våningar är två fina innergårdar placerade. Även i kvarteret runtomkring har inget lämnats åt slumpen. Flatås är attraktivt beläget vad gäller cykelavstånd med platta cykelvägar in till citykärnan men också till flertalet av stadens smultronställen. Med det i beaktning har just cykeln fått en alldeles särskild betydelse i detta projekt. Både i det gemensamma garageutrymmet och via servicestationerna på innergården får cykeln sin givna plats.

  Innergårdarna är fina med en pergola på vardera gård samt inte minst flertalet planterade träd, buskar, klätterväxter och praktiska perenner för en lättskött och blomstrande miljö.

  Den intilliggande parkmiljön med den angränsande actionparken har något för alla. Rofyllda omgivningar med flertalet sittplatser och en fotbollsplan med lekmöjligheter för både stora och små. Parken är ett uppskattat inslag för hela kvarteret och ståtar med en nominering till det prestigefyllda arkitekturpriset Siena.

  Veidekke


  Det är tryggt att köpa bostad av Veidekke Eiendom. Byggbolaget har funnits i Sverige sedan år 2000 och byggt mer än 6 000 bostäder i Mälardalen, Västra Sverige och Skåne. Enkelt uttryckt förvärvar Veidekke Eiendom mark eller bebyggda fastigheter och skapar nya bostäder. Veidekke tar gärna också en aktiv roll i utvecklandet av områdena runt omkring dem. På så sätt gör de bostäderna ännu mer attraktiva för de som ska bo i dem och bidrar till samhällsutvecklingen och en hållbar miljö på samma gång.

   

  När man köper en nyproducerad bostad av Veidekke ingår ett trygghetspaket för dig som bostadsköpare. Trygghetspaketet ”Tryggt Köp” täcker eventuella kostnader du skulle kunna drabbas av om du blir sjuk och skulle behöva frånträda köpet. Det täcker även dubbla kostnader ifall du inte har lyckats sälja ditt gamla boende vid tillträde till din nya bostad. Veidekke Tryggt Köp omfattar dels tre försäkringsmoment; avbokningsskydd, bokostnadsskydd och prisfallsskydd, samt ett tillträdesskydd. Läs mer om Veidekke och Tryggt köp på Veidekkes hemsida veidekke.se.

  Projektteam


  Card image cap
  Ansvarig mäklare

  Jonna Alm

  Fastighetsmäklare Nyproduktion

  031-733 20 20
  jonna.alm@bjurfors.se
  Card image cap
  Fastighetsmäklare Nyproduktion

  Victoria Tullborg

  Fastighetsmäklare Nyproduktion

  031-733 20 27
  victoria.tullborg@bjurfors.se

  Anmäl ditt intresse


  Lämna dina kontaktuppgifter för mer information.

  Jag är intresserad av:

  Tack för visat intresse


  Du kommer inom kort att få ett mail till angiven e-postadress med all aktuell information om projektet och dess status. Tveka inte att höra av dig till ansvarig mäklare om du har vidare frågor.

  Ett steg upp.


  Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklarföretag med över 500 medarbetare på fler än 70 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

  Din webbläsare är inaktuell


  Gamla webbläsare har dåligt stöd för ny teknologi och ger inte sidan den bästa möjligheten att leva upp till hela sin potential. Du kan enkelt ladda ner andra webbläsare som fungerar bättre. Här är en samling webbläsare som är moderna och fungerar bättre.

  Uppdatera min webbläsare

  Jag vill fortsätta ändå ×