Bryggbad och strandhäng följt av grillningar på terrassen. Närhet till natur och stadspuls. Nybyggd villa i genuin och charmig bymiljö. Det kan bli din nya vardag.

Ynka fem minuter från Ystad ligger det idylliska gamla fiskeläget Svarte. En by som kan tyckas liten i sin storlek men med mycket att erbjuda. Utöver den fantastiska närheten till stadslivet kan orten även skryta med att ha egen Pågatågsstation, skola och sandstrand med kiosk och badbrygga. På bekvämt gångavstånd till allt detta finns det nu möjlighet att bli ägare till en av sex miljösmarta tvåplansvillor från Reformhus med takterrass, trädgård och carport.

Husen har en fin kombination av ljust fasadtegel, stående gråmålad träpanel och stora glaspartier som tillsammans ger ett harmoniskt och stilrent uttryck.

Området är högt beläget strax norr om kustvägen med varierande vyer över skog, åkermarker och hav. På sommaren är det enkelt att uppleva sydkustens pärlor på två hjul via cykelstigen som går längs hela kuststräckan. För shopping och restaurangbesök är det bara att kila ner till tågstationen, där tågen mot Ystad som avgår två gånger i timmen.

Att flytta in i ett helt nytt bostadsområde, nära byns kärna, innebär att du får det bästa av två världar. Du får ta del av den genuina kärnan samtidigt som nya relationer lätt skapas i det nya grannskapet. Eftersom bebyggelsen består av både bostadsrätter och hus blir det också en naturlig blandning av människor i alla åldrar.

Tillträde: prel. maj 2023.

Projektfakta: Projekt: Utblick


 • Status Pågående
 • Adress Romangatan
 • Område Svarte
 • Ort Ystad
 • Kommun Ystad

Planering


 • Planering

  Planering


  I alla bostadsprojekt är detta ett omfattande arbete med en rad olika aktörer som så arkitekter, konstruktörer, ekonomer, byggherrar stadsbyggnadskontor m.fl.
 • Lansering

  Lansering


  Nu är projektet publikt, det går att anmäla intresse för projektet samt få information om hur försäljningen kommer att gå till. Vi uppdaterar sedan löpande informationen om projektet fram till säljstarten via vår hemsida, nyhetsbrev och våra sociala kanaler.
 • Säljstart

  Säljstart


  Från och med denna dag går det att köpa bostäderna i projektet.
 • Tomtavtal och entreprenadavtal

  Tomtavtal och entreprenadavtal


  Ett juridiskt bindande avtal som tecknas för köp av tomt. I anslutning till att tomtavtal skrivs tecknas även entreprenadavtal.
 • Byggstart

  Byggstart


  När alla tillstånd är på plats påbörjas produktionen av bostäderna.
 • Tillträde

  Tillträde


  Grattis, du får nu flytta in i din nya bostad!
 • Garantibesiktning

  Garantibesiktning


  2 år efter tillträde skall det anordnas en kontrollbesiktning där eventuella fel som omfattas av garantin åtgärdas.

Klassisk skandinavisk anda


Samma stilrena och luftiga intryck som husen utstrålar utvändigt återspeglas också på insidan. Stilen är en fin mix av funktionalism och modernism, utan snedväggar som upptar yta och i stället frigör volym och gör det möblervänligt. Takhöjden uppnår generösa 2,6 meter på entréplanet och 2,5 på det övre. Båda våningsplanen har stora perspektivfönster som både välkomnar ljuset idealiskt och tar in naturens omgivningar på ett fint sätt.

Husens genomtänkta planlösning infriar både behovet av stora sociala ytor och rum för ro. Den stora sällskapsavdelningen består av kök, matsal och vardagsrum i en enda öppen enhet som gör det lätt att umgås många. Naturlig kontakt med trädgården fås genom helglasade, öppningsbara partier som får inne- och utemiljö att bli till ett under sommaren. På det övre våningsplanet är det allrum och master bedroom som får direkt tillgång till den stora terrassen. Här ute är det höga läget påtagligt genom de vidsträckta vyerna som även kan ge en glimt av havet.

Husens material går i klassisk skandinavisk anda med genomgående parkettgolv och släta vita väggar. Interiör i kök och badrum är inredda med utrustning och material av hög kvalitet i jordnära toner. Det enhetliga stilspråket genom snickerier, förvaringslösningar, kakelsättning och belysning bidrar till det rofyllda intrycket som upplevs. Samtliga golv har vattenburen värme. Husens totala yta om 182 kvm gör det enkelt att bo bekvämt och samtidigt leva energisnålt.

Husväljare


Anmäl ditt intresse


Lämna dina kontaktuppgifter för mer information.

Jag är intresserad av:

Tack för visat intresse


Du kommer inom kort att få ett mail till angiven e-postadress med all aktuell information om projektet och dess status. Tveka inte att höra av dig till ansvarig mäklare om du har vidare frågor.

Projektteam


Card image cap
Ansvarig mäklare

Alexandra Nilsson

Fastighetsmäklare / Partner

0701-64 67 00
alexandra.nilsson@bjurfors.se
Card image cap
Fastighetsmäklare / Partner

Louise Järvstedt

Fastighetsmäklare / Partner

0708-26 92 50
louise.jarvstedt@bjurfors.se

Ett steg upp.


Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklarföretag med över 500 medarbetare på fler än 70 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre.Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå