Optimala Fritiden - Brösarp

Tre gedigna villor i 1 plan på 122 kvm med 30 andelar om 5 veckor vardera

Hemestra i Sverige! Vårt unika koncept ger fler chansen att äga ett semesterboende. Ett nyproducerat hus, fullt möblerat som säljs i andelar. Huset är stort och rymmer hela familjen eller kompisgänget, och kan nyttjas oavsett årstid.

Projektfakta: Optimala Fritiden - Brösarp


 • Status Pågående
 • Pris 545000 - 545000 kr
 • Boarea 122 - 122 kvm
 • Antal rum 4 - 4

Fritidsdrömmarna blir verklighet


Du kan nu bli ägare till ett hus på ett fantastiskt läge där det egentligen inte spelar någon roll vilken årstid det är.

Det handlar ju om ledighet. Ett fritidshus som man äger själv är ett sätt att semestra på, man gillar att snickra och fixa och tycker det är avkopplande. Vi tror att ni kanske tänker lite annorlunda. Ledigt är ledigt, ledigt kan vara att hitta ett nytt trekkingspår. Ledigt kan vara att laga god mat och njuta ett gott vin med vänner. Ledigt kan vara att ta cykeln på taket och ta en helg på Österlen.

Handen på hjärtat, hur många veckor skulle ni nyttjat ett egenägt fritidsboende? Hur många veckor skulle husvagnen stå på förvaring och kosta pengar, eller husbil? Här betalar man för vad man använder helt enkelt. Insatsen är på en angenäm nivå som de flesta av oss kan betala via sparkontot, via belåning av vår permanenta bostad eller genom annan finansiering.

Din månadsavgift går till underhållet och skötseln av huset. Den täcker alla de fasta och rörliga kostnader som er förening har. Det rullande schemat gör att du får njuta av ditt nya hideaway olika tider på året. En helg med massor av snö eller sköna bad i havet, variationen i veckor gör att du möter ett ”nytt” ställe, en ny årstid, varje år. Du vet långt i förväg vilka veckor du har och kan planera för din egen semester eller för att hyra ut.

Att dela ligger i tiden


Att dela är både klimat och ekonomismart!
Istället för att äga eget så är man del av något bättre, något som enkelt kan skötas och den dag man har tröttnat är det bara att överlåta på någon annan, snabbt och enkelt eftersom det inte rör sig om en förmögenhet. Resurserna på planeten sinar och alla trender pekar mot att man delar saker. Bostadsrätten är kanske det äldsta, okända men mest framgångsrika exemplet på riktig delningsekonomi. Vårt andelskoncept tar bostadsrätten vidare till en ny nivå. 2.0. Det handlar även om delat ansvar, att inte vara den som skall fixa allt och känna press att kunna hantera en byggnad, fastighet eller bostadsrätt. Att lägga sina ekonomiska och tidsmässiga resurser på helt rätt saker helt enkelt.

Det är ingen nyhet med andelsbostadsrätter. De har funnits länge i svenska fjällen och faktiskt lite här och där i Sverige. Det nya med vårt koncept är att vi har satsat på en gedigen och bra villa som är byggd och utrustad för att kunna erbjuda högsta boendestandard, precis så som du har det i ditt permanenta hem. Mija Kinnings inredning ger dig ett vackert och smakfullt semesterhem att vistas i!

Tre bra skäl till varför du ska semestra i ett Optimalt fritidshus


Frihet
Det handlar ju om semester. Är du typen som gillar att vara ledig på din semester så kan ett andelsboende vara den perfekta lösningen. Lämna verktygen hemma. Underhåll och storstädning sköts av föreningen. Huset är stort, fräscht och modernt med största komfort.

En smart investering
Handen på hjärtat, hur många veckor nyttjar du ett egenägt fritidsboende? Hur många veckor står husvagnen på uppfarten och kostar pengar? Här betalar man för vad man använder helt enkelt.

Flexibelt
Insatsen är på en angenäm nivå som de flesta av oss kan betala via sparkontot, via belåning av vår permanenta bostad eller genom ett kort lån utan säkerhet. Givetvis kan ni inbördes, ni tio som äger huset, byta veckor. Vi tillhandahåller ett rullande schema som ni sedan kan besluta om att ändra.

Din andel av Österlen

Pris per andel: 545 000 kr.
Månadsavgift: 999 kr/ mån.

Annorlunda fritidsdrömmar - Nyproducerade fritidshus på vackra Brösarps backar.

Fullt möblerat semesterhus av inredningsdesignern Mija Kinning


Nykänslan i ditt nya semesterhus går faktiskt att ta på. För oss är det viktigt att du får ett hem, en plats som ger positiv energi, bra tankar och en skön känsla.

Huset levereras möblerat och klart med en väl genomtänkt stil signerad av vår inredare Mija Kinning. Mija har lång erfarenhet av inredning och som programledare för både ”Bygglov” i TV4 och ”Roomservice” i Kanal 5, har hon inrett hem runt om i hela Sverige. Behaglig golvvärme i hela huset, stor uteplats med trädäck, kök från Ballingslöv och badrum med spakänsla är bara några av de detaljer som förstärker kvalitetskänslan i huset. Ett optimalt hem för livsnjutaren som vill ha mer kvalitetstid och mindre måsten!

”Jag tänkte låt den vackra naturen med hedarna, backarna och havet återspeglas i inredningen. Naturmaterial som håller över tid och en färgskala som andas lugn, det här ska vara en plats där man bara ska kunna njuta.”

Mija

Brösarps backar, vid starten av alla vandringsspår, med skogen inpå knuten och naturens alla under i lungorna!


Du kan nu bli ägare till ett hus på ett fantastiskt läge, där det egentligen inte spelar någon roll vilken årstid det är. I Brösarp kan du njuta av alla årstider!

Vintern med slalomåkning i backen eller krispiga promenaden på backarna med rimfrosten i halsduken. En långlunch på Brösarps Gästis med vännerna som slängt sig i bilen från Vasastan i Stockholm för att våldgästa.

Våren, då njuter du av djurlivet i backarna och känner doften från ett tinat hav komma rullande över kullarna från Kivik. Ni tar hem godsaker från fiskhandlarn i Simris och lagar tillsammans med bästa vännerna från Fridhem i Malmö.

Sommaren innebär såklart turer ner till några av Sveriges bästa stränder, en promenad i äppellundarna och känslan av ett hett Österlen. Vännerna från Valö fyr i Göteborg har som vanligt luskat ut att det är dags för era veckor i Brösarp….

Hösten är en fantastisk årstid i Brösarp. Med våra allemansregler så kan du gå ut från tomten och upp i skogen och plocka svamp och bär. Tänk dig en blåbärspaj rykande färsk på eftermiddagen efter en långtur i skogen. Har du tur hittar du kantarellerna som gömmer sig under mossan. Skogens guld! Era danska vänner från Fredriksberg i Köpenhamn är inte sena att hämta guld i skogen med er för att sen smörsteka och njuta svenskt gott liv

Bostadsväljare


Nedan finner du en andelsväljare över husen i projektet. Veckoschema för andelarna finner du under dokument längre ner.

Annelie Leo

Ansvarig mäklare

0701-641909
anneli.leo@bjurfors.se

Svante Sonesson

Fastighetsmäklare

0702-00 59 74
svante.sonesson@bjurfors.se

Anmäl ditt intresse


Lämna dina kontaktuppgifter för mer information.

Jag är intresserad av:

Tack för visat intresse


Du kommer inom kort att få ett mail till angiven e-postadress med all aktuell information om projektet och dess status. Tveka inte att höra av dig till ansvarig mäklare om du har vidare frågor.

Planering


 • Planering

  Planering


  I alla bostadsprojekt är detta ett omfattande arbete med en rad olika aktörer som så arkitekter, konstruktörer, ekonomer, byggherrar stadsbyggnadskontor m.fl.
 • Lansering

  Lansering


  Nu är projektet publikt, det går att anmäla intresse för projektet samt få information om hur försäljningen kommer att gå till. Vi uppdaterar sedan löpande informationen om projektet fram till säljstarten via vår hemsida, nyhetsbrev och våra sociala kanaler.
 • Säljstart

  Säljstart


  Från och med denna dag går det att köpa bostäderna i projektet.
 • Förhandsavtal

  Förhandsavtal


  Ett juridiskt bindande avtal som tecknas mellan föreningen och köparen.
 • Byggstart

  Byggstart


  När alla tillstånd är på plats påbörjas produktionen av bostäderna.
 • Upplåtelseavtal

  Upplåtelseavtal


  När föreningen har erhållit sin ekonomiska plan upplåts lägenheterna till de personer som har tecknat förhandsavtal.
 • Köpargenomgång

  Köpargenomgång


  Innan slutbetalningen skall göras kommer ni att bli inbjuda till en genomgång med byggherren där ni får möjlighet att gå igenom er bostad.
 • Slutbetalning

  Slutbetalning


  Inför tillträdet skall den slutgiltiga köpeskillingen erläggas.
 • Tillträde

  Tillträde


  Grattis, du får nu flytta in i din nya bostad!
 • Garantibesiktning

  Garantibesiktning


  2 år efter tillträde skall det anordnas en kontrollbesiktning där eventuella fel som omfattas av garantin åtgärdas.

Områdeskarta


Nedan finner ni en områdeskarta där projektet är markerat.

Projektfakta: Optimala Fritiden - Brösarp


Grundfakta

 • Status Pågående
 • Boarea 122 - 122
 • Antal rum 4 - 4

Pris och avgift

 • Pris 545000 - 545000 kr
 • Månadsavg 999 - 999 kr

Adress

Ett steg upp.


Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklarföretag med över 500 medarbetare på fler än 70 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå