BraLokaler har från början haft som målsättning och ambition att bygga de mest attraktiva industriradhusen på marknaden vad gäller kvalité, estetik och miljö. Nu kan vi erbjuder dig just det, nu har du som privatperson eller företagare möjligheten att köpa din egna mycket kostnadseffektiva lokal!

Byggnaden är uppdelad i 26 st moduler med måtten 6×12 meter. Den generösa takhöjden på ca. 7 meter vid nock ger dig även en unik möjlighet att bygga ett entresolplan, vilket gör att den disponibla ytan kan utökas. Varje enhet har en rambyggd vikport av hög kvalitet och med kraftig konstruktion som ger lång livslängd. Gångjärn och beslag svetsas på portomfattningen, porten är extremt tålig och hela 4,5 meter hög samt försedd med fönster för bra ljusinsläpp.

Lokalerna är förberedda med fiber samt vatten och avlopp för er som önskar inreda med wc/dusch eller pentry. Industriradhusen byggs med invändiga väggar av CLT som är bra att skruva i och med direkt möjligt att fästa entresolplanet i väggarna.

Avslutningsvis byggs dessa moderna lokaler med tålig träfasad i natur med 50 års rötskadegaranti och långt underhållsintervall. Plåtdetaljerna och fönsterpartierna i antracit/svart ger er både det mest nutida och det mest kvalitativa lokalkonceptet på marknaden.

Varje fastighet/lokal är en egen brandcell och den gjutna plattan är extra stark, allt för att skapa de bästa förutsättningarna för ett eventuellt framtida entresolplan och för att lokalerna skall klara även tyngre fordon.

Varje enhet är en friköpt fastighet som du själv äger. Som företagare eller privatperson ger en friköpt fastighet en betydligt lägre månadskostnad till skillnad från att hyra en liknande lokal. Det är du själv som bestämmer hur du vill inreda och förädla lokalen – För egen verksamhet? Förvaring? Hyra ut? Sälja den vidare?

Det är din egen lokal – du bestämmer!”

Ge dig själv utrymme


Fastigheterna är avsedda för en rad olika användningsområden som t ex produktion, partihandel, lagring och annan hantering av varor med tillhörande personalutrymmen och kontor. Fastigheten lämpar sig även för förvaring av husbil, båt, bilar eller annan skrymmande hobby där du nu har hittat den perfekta lösningen. Du som köpare blir lagfaren ägare och behöver på så sätt inte betala någon hyra.

Som köpare är din fastighet en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnaden för VA, fastighetsförsäkring, skötsel av gemensamma ytor och förvaltning av gemensamhetsanläggningen.
Ytorna inom området kommer att asfalteras.

Hör av dig till oss med en intresseanmälan, bokning och eventuella frågor.

Micaela Rydberg, micaela.rydberg@bjurfors.se, 0701-641927
Jörgen Jönsson, jorgen.jonsson@bjurfors.se , 0701-641901

Projektfakta: Friköpta lokaler Simrishamn


  • Status Pågående
  • Pris 1.099.000 - 1.249.000 kr
  • Bostäder 52
  • Boarea 58 - 72 kvm
  • Tillträde Q3-Q4 2022
  • Adress Verkstadsgatan
  • Område Simrishamn
  • Ort Simrishamn
  • Kommun Simrishamn

Lokalväljare


Ekonomi och betalningsstruktur


Kostnader

Samfällighet – 300 kr/mån
Fastighetsskatt – 120 kr/mån

Betalningsplan

Kontraktsskrivning – 80 000 kr
Färdig betongplatta – 200 000 kr
Tillträde – Resterande belopp

Prisexempel


Pris 1.099.000kr
Egen insats (25%) 274.750 kr
Banklån (75%) 824.250 kr
Lånekostnad (Kalkylränta 1,7%) 1.168 kr/mån
Samfällighet 300 kr/mån
Fastighetsskatt 120 kr/mån
Skattereduktion -319 kr/mån
Totalkostnad/mån 1.269 kr/mån
Card image cap
Ansvarig mäklare

Micaela Rydberg

Fastighetsmäklare / Partner

0701-64 19 27
micaela.rydberg@bjurfors.se
Card image cap
Fastighetsmäklare / Partner

Jörgen Jönsson

Fastighetsmäklare / Partner

0701-64 19 01
jorgen.jonsson@bjurfors.se

Anmäl ditt intresse


Lämna dina kontaktuppgifter för mer information.

Jag är intresserad av:

Tack för visat intresse


Du kommer inom kort att få ett mail till angiven e-postadress med all aktuell information om projektet och dess status. Tveka inte att höra av dig till ansvarig mäklare om du har vidare frågor.

Områdeskarta


Nedan finner ni en områdeskarta där projektet är markerat.

Området - Simrishamn


Simrishamn kallas för Österlens huvudstad och kan stolt bära upp det namnet tack vare sin genuina charm och vackra bebyggelse. I tätorten ligger pastellfärgade låga hus i långa rader längs kullerstensgator där prunkande trädgårdar anas bakom lika skönt målade plank. Det är inte bara det generösa klimatet som gör Simrishamn till ett blomstrande samhälle, här finns all service som skolor, omsorg och affärer nära och aktiva kulturrörelser inom många intressen.

Huvudgatan i området Gamla Stan är Storgatan. Den inbjuder till trevliga promenader och löper genom hela staden, från hamnen, förbi Stortorget och vidare ut på landet. På de låga husen som ligger tätt mot den stensatta gatan välkomnar de unika entrédörrarna, Simrishamnsdörrar, familj och vänner. Dubbeldörren är ofta målad i en stark färg som även syns runt fönster och på plank. På tvärgatorna och runt torget ligger flera unika småbutiker men även Apotek och större matvaruaffärer. Det är lätt att ta del av kulturutbudet då Österlens Museum ligger mitt i Gamla stan. Det är också lätt att resa till och från småstaden med Pågatåg och expressbussar till större städer.

Den slingrande Tommarspån är inte bara vacker utan erbjuder också möjligheter för alla att fiska havsöring. I ån kan man också fånga den typiskt skånska delikatessen ål. Bostadsområdet Tobisborg ligger norr om Simrishamns centrum i en mycket vacker natur som präglas av närheten till både Östersjön och just Tommarspån. Här blandas nybyggnation med äldre sommarhus för en trivsam miljö. Djurlivet är speciellt med arter som inte trivs bättre i området än på någon annan plats. Här finns t ex Europas tätaste bestånd av den rara hasselmusen. Mot den vackra kusten ligger ett utomhusbad, Tobisviksbadet, med långa bassänger om man inte vill bada i havet. Utmed kusten bjuder en cykel- och gångväg en vacker slinga in till Simrishamn centrum.

Havets rikedom lade grunden till Simrishamn. Ett litet fiskeläge växte under 1500-talet till en stor hamnstad främst tack vare sillfisket. Det gav stabilitet och framgång och därför är också en fisk avbildad på stadsvapnet.. Tätorten präglas idag av lugn och ro men ändå med all service lätt tillgänglig för alla. Idag finns här Sveriges största fiskehamn och i centrum erbjuds flera gästhamnar för fritidsbåtar då turismen av lätt förståeliga skäl ökar. Simrishamns kommun har även startat Marint Centrum som bedriver miljöforskning om Hanöbukten och Östersjöregionen.

Ett steg upp.


Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklarföretag med över 500 medarbetare på fler än 70 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre.Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå