Från projekt: Lokaler i Kristianstad/Vä

Bostad Optovägen - A10


 • Status : Till salu
 • Boarea : 72 kvm

BraLokaler har från början haft som målsättning och ambition att bygga de mest attraktiva industriradhusen på marknaden vad gäller kvalité, estetik och miljö. Nu kan vi erbjuda dig just det, nu har du som privatperson eller företagare möjligheten att köpa din egna mycket kostnadseffektiva lokal! Byggnaden är uppdelad i 36 st moduler med måtten 6×12 meter. Den generösa takhöjden på ca. 7 meter vid nock ger dig även en unik möjlighet att bygga ett entresolplan, vilket gör att den disponibla ytan kan utökas. Varje enhet har en rambyggd vikport av hög kvalitet och med kraftig konstruktion som ger lång livslängd.…

Ge dig själv utrymme


Lokalerna är avsedda för en rad olika användningsområden som t ex produktion, partihandel, lagring och annan hantering av varor med tillhörande personalutrymmen och kontor. Lokalen lämpar sig även för förvaring av husbil, båt, bilar eller annan skrymmande hobby där du nu har hittat den perfekta lösningen. Du som köpare blir medlem i bostadsrättsföreningen och betalar en avgift till föreningen som står för yttre underhåll, i avgiften inkluderas pengar till en underhållsfond av byggnaden och även skötsel av gemensamma ytor. Avgiften innefattar således även kostnader för bland annat VA och fastighetsförsäkring. Ytorna inom området kommer att asfalteras.

Hör av dig till oss med en intresseanmälan, bokning och eventuella frågor.

Daniel Samuelsson, daniel.samuelsson@bjurfors.se, 0701-641999
Lisa Lavin, lisa.lavin@bjurfors.se, 0701-641992

Projektfakta


Grundfakta

 • Bostad Optovägen - A10
 • Status Till salu
 • Antal rum 0
 • Varav sovrum 0
 • Boarea 72 kvm
 • Hiss Nej
 • Boendeform Andelsrätt
 • Upplåtelseform Andelsrätt

Adress

Fastighetsinformation

Ansvarig mäklare

Daniel Samuelsson
044-620 20 01
daniel.samuelsson@bjurfors.se

Ekonomi och betalningsstruktur


Kostnad med lokal i bostadsrättsform:

 • Månadsavgift till föreningen på 500 kr/ månad
 • Egen finansiering av lokalen
 • El-abonnemang (frivilligt)
 • Försäkring lösöre
 • Eventuell egen inredning/ installationer

 

Det här ingår i månadsavgiften om 500 kr

 • Förvaltning av gemensamma utrymmen
 • Långsiktigt underhåll
 • Försäkring för byggnaden
 • Snöröjning, VA, ytterbelysning, ersättning revisor m.m.

Se alla lokaler i projektet


Projektet innefattar flera olika typer av lokaler, klicka på länken nedan för att se samtliga lokaler och läsa mer om projektet.

Projektteam


Card image cap
Ansvarig mäklare

Daniel Samuelsson

Fastighetsmäklare / Partner

0701-64 19 99
daniel.samuelsson@bjurfors.se
Card image cap
Fastighetsmäklare

Lisa Lavin

Fastighetsmäklare

0701-64 19 92
lisa.lavin@bjurfors.se

Anmäl ditt intresse


Lämna dina kontaktuppgifter för mer information.

Jag är intresserad av:

Tack för visat intresse


Du kommer inom kort att få ett mail till angiven e-postadress med all aktuell information om projektet och dess status. Tveka inte att höra av dig till ansvarig mäklare om du har vidare frågor.

Området - Kristianstad


Kristianstad ligger omfamnad av vildmark, sjöar, skir bokskog och kustnära natur. Stadskärnan präglas av breda sekelskiftesboulevarder, grönskande parker, gågator och torg. Här förenas den stora handelsstadens alla möjligheter med småstadens sköna atmosfär.

Stadens handelstraditioner är starka och det strategiska läget har gjort Kristianstad till något av en huvudstad för denna del av landet. Innerstadens galleria lockar många besökare precis som det nybyggda köpcentrumet C4. Där andra gamla garnisonsstäder tvingats till reträtt har Kristianstad tvärtom utvecklat ett ständigt växande näringsliv.

Kvällssolen faller mjukt över stadens gågator. Atmosfären en varm sommarkväll känns nästan lite kontinental. Ibland kallas staden faktiskt för Lilla Paris. Varför inser du när du strosar på de breda, grönskande boulevarderna, kantade av ståtliga sekelskiftepalats. Helge å är stadens blygsamma svar på Seine, där den rinner längs den lummiga Tivoliparken.

Den klassiska Tivoliparken är stadens berömda stadspark. Parken lever från tidiga hundpromenader och picknickluncher under höga trädkronor, till eftermiddagarnas brännbollsspel och kvällarnas nöjesarrangemang. Mitt i stan ligger också det aktiva kulturkvarteret med teater, konserter, muséer, bibliotek mm.

Kristianstad ligger mitt i Vattenriket. De omgivande våtmarkerna, med bland annat Sveriges lägsta punkt, erbjuder unika biotoper samt frilufts- och vildmarksliv. Vattenrikets fascinerande besökscentrum Naturum ligger i centrum och har blivit en av stadens främsta turistattraktioner. Till vattenriket hör självklart även kommunens 4,2 mil långa kust – till Åhus klassiska stränder har du exempelvis bara en kvart i bilen.

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå