Från projekt: Friköpta lokaler Åhus

Bostad Koriandervägen 15 K (A29)


 • Status : Till salu
 • Boarea : 66 kvm
 • Pris : 1 033 000 kr

Bli ägare av din egna friköpta lokal på bra läge i Åhus! Markarbetet är påbörjat och snart kan vi se lokalerna växa fram. Säkra din lokal idag genom att kontakta fastighetsmäklarna Daniel och Lisa! En nyhet som vi kan presentera är att det även kommer byggas ett B hus där det finns fem lokaler tillgängliga. BraLokaler har från början haft som målsättning och ambition att bygga de mest attraktiva industriradhusen på marknaden vad gäller kvalité, estetik och miljö. Nu kan vi erbjuda dig just det, nu har du som privatperson eller företagare möjligheten att köpa din egna mycket kostnadseffektiva lokal!…

Nästa visning

 • Datum
  onsdag 7/6 00:00 - 00:00
 • Adress
  Koriandervägen, ÅHUS
 • Övrig information
  Bokad visning. Anmäl dig på Bjurfors.se.

Ge dig själv utrymme


Fastigheterna är avsedda för en rad olika användningsområden som t ex produktion, partihandel, lagring och annan hantering av varor med tillhörande personalutrymmen och kontor. Fastigheten lämpar sig även för förvaring av husbil, båt, bilar eller annan skrymmande hobby där du nu har hittat den perfekta lösningen. Du som köpare blir lagfaren ägare och behöver på så sätt inte betala någon hyra.

Som köpare är din fastighet en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnaden för VA, fastighetsförsäkring, skötsel av gemensamma ytor och förvaltning av gemensamhetsanläggningen.
Ytorna inom området kommer att asfalteras.

Hör av dig till oss med en intresseanmälan, bokning och eventuella frågor.

Daniel Samuelsson, daniel.samuelsson@bjurfors.se, 070-16419+99
Lisa Lavin, lisa.lavin@bjurfors.se, 0701-641992

Projektfakta


Grundfakta

 • Bostad Koriandervägen 15 K (A29)
 • Status Till salu
 • Pris 1 033 000 kr
 • Antal rum 0
 • Varav sovrum 0
 • Boarea 66 kvm
 • Hiss Nej
 • Boendeform Äganderätt
 • Upplåtelseform Friköpt

Adress

Fastighetsinformation

Ansvarig mäklare

Daniel Samuelsson
044-620 20 01
daniel.samuelsson@bjurfors.se

Ekonomi och betalningsstruktur


Kostnader

Samfällighet – 300 kr/mån
Fastighetsavgift – 120 kr/mån

Betalningsplan

Kontraktsskrivning – 80 000 kr
Färdig betongplatta – 200 000 kr
Tillträde – Resterande belopp

Projektteam


Card image cap
Ansvarig mäklare

Daniel Samuelsson

Fastighetsmäklare / Partner

0701-64 19 99
daniel.samuelsson@bjurfors.se
Card image cap
Fastighetsmäklare

Lisa Lavin

Fastighetsmäklare

0701-64 19 92
lisa.lavin@bjurfors.se

Anmäl ditt intresse


Lämna dina kontaktuppgifter för mer information.

Jag är intresserad av:

Tack för visat intresse


Du kommer inom kort att få ett mail till angiven e-postadress med all aktuell information om projektet och dess status. Tveka inte att höra av dig till ansvarig mäklare om du har vidare frågor.

Området - Åhus


hus är en av de klassiska svenska badorterna. I slutet av 1800-talet fylldes stränderna av badande i tidstypiska randiga baddräkter. På tidig medeltid var Åhus en viktig handelsstad vilket präglar atmosfären i de smala gränderna. Läget vid havet och de knappa två milen till Kristianstad gör staden extra attraktiv.

Åhus är betydligt mer än en sommarstad. Men den kontinentala stämningen en julikväll längs hamnpromenaden är svårslagen. Kvällssolen släpar sitt röda ljus över stilla vågor där glass- och restaurangbåtarna ligger vid kaj. Dofterna från de blommande trädgårdarna blandas med havsdoft och restaurangernas klirrande bestick. På avstånd hörs skratten från barnens kvällsdopp.

Åhus befolkning ökar under sommarhalvåret men orten är levande året runt som kommunens näst största tätort. Service, skolor och kommunikationer är väl utbyggda. Det lokala näringslivet är starkt precis som kultur- och föreningslivet. Här kretsar mycket kring livet vid havet med båt- och vattensport, kritvita badstränder eller kvällsdopp från bryggor och pirar.

Kvar från medeltiden finns bland annat Mariakyrkan och det gamla rådhuset på torget samt stadens ringmur. Till sevärdheterna hör även den 300 år gamla Spritkyrkan kopplad till världssuccén Absolut Vodka. All deras produkter görs och förpackas i Åhus.

Efter en kvart i bilen kan du parkera i centrala Kristianstad som erbjuder arbetstillfällen, högskola och fullt utbyggd service. Stadens handelstraditioner är starka. Här finns två stora köpcenter och alla betydande handelskedjor. Men Kristianstad har också ett rikt kultur-, nöjes- och restaurangliv samt stolta idrottstraditioner.

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå