Från projekt: Friköpta lokaler Åhus

Bostad Koriandervägen - A36


 • Status : Såld
 • Boarea : 66 kvm
 • Pris : 899 000 kr

Ge dig själv utrymme


Vi erbjuder nu dig som privatperson eller företagare möjligheten att köpa din egna kostnadseffektiva lokal.

Byggnaden är uppdelad i 38 st moduler med måtten 6×11 meter. Den generösa takhöjden på ca. 7,6 meter vid nock ger dig även möjlighet att bygga ett entresolplan vilket gör att den disponibla ytan kan utökas. Varje enhet har en vikport som är 4,5 meter hög med fönster för bra ljusinsläpp, isolerade väggar och kommer vara förberedda för wc och handfat. Du kan även inreda med ett pentry och dusch. Kommunalt VA och el finns indraget till varje fastighet och det är även förberett för fiber.

Varje enhet är en friköpt fastighet som du själv äger. Som företagare eller privatperson ger en friköpt fastighet en lägre månadskostnad till skillnad från att hyra en liknande lokal. Det är du själv som bestämmer hur du vill inreda och förädla lokalen – För egen verksamhet? Förvaring? Hyra ut? Sälja den vidare?

Det är din egen lokal – du bestämmer!

Lokaler med stor potential


Fastigheterna är avsedda för en rad olika användningsområden som t ex produktion, partihandel, lagring och annan hantering av varor med tillhörande personalutrymmen och kontor. Fastigheten lämpar sig även för förvaring av husbil, båt, bilar eller annan skrymmande hobby där du nu har hittat den perfekta lösningen. Du som köpare blir lagfaren ägare och behöver på så sätt inte betala någon hyra.

Som köpare är din fastighet en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnaden för VA, fastighetsförsäkring, skötsel av gemensamma ytor och förvaltning av gemensamhetsanläggningen.
Ytorna inom området kommer att asfalteras.

Hör av dig till oss med en intresseanmälan, bokning och eventuella frågor.

Daniel Samuelsson, daniel.samuelsson@bjurfors.se, 070-1641999
Lisa Lavin, lisa.lavin@bjurfors.se, 0701-641992

Projektfakta


Grundfakta

 • Bostad Koriandervägen - A36
 • Status Såld
 • Pris 899 000 kr
 • Antal rum 0
 • Varav sovrum 0
 • Boarea 66 kvm
 • Hiss Nej
 • Boendeform Äganderätt
 • Upplåtelseform Friköpt

Adress

Fastighetsinformation

Ansvarig mäklare

Daniel Samuelsson
044-620 20 01
daniel.samuelsson@bjurfors.se

Ekonomi och betalningsstruktur


Kostnader

Samfällighet – 300 kr/mån
Fastighetsavgift – 120 kr/mån

Betalningsplan

Kontraktsskrivning – 80 000 kr
Färdig betongplatta – 200 000 kr
Tillträde – Resterande belopp

Prisexempel


Pris 899.000 kr
Egen insats (25%) 225.000 kr
Banklån (75%) 674.000 kr
Lånekostnad (Kalkylränta 1,7%) 955kr/mån
Samfällighet 300 kr/mån
Fastighetsskatt 120 kr/mån
Skattereduktion -267 kr/mån
Totalkostnad/mån 1107kr/mån

Se alla bostäder i projektet


Projektet innefattar flera olika typer av bostäder, klicka på länken nedan för att se samtliga bostäder och läsa mer om projektet.

Projektteam


Card image cap
Ansvarig mäklare

Daniel Samuelsson

Fastighetsmäklare / Partner

0701-64 19 99
daniel.samuelsson@bjurfors.se
Card image cap
Fastighetsmäklare

Lisa Lavin

Fastighetsmäklare

0701-64 19 92
lisa.lavin@bjurfors.se

Anmäl ditt intresse


Lämna dina kontaktuppgifter för mer information.

Jag är intresserad av:

Tack för visat intresse


Du kommer inom kort att få ett mail till angiven e-postadress med all aktuell information om projektet och dess status. Tveka inte att höra av dig till ansvarig mäklare om du har vidare frågor.

Området - Åhus


hus är en av de klassiska svenska badorterna. I slutet av 1800-talet fylldes stränderna av badande i tidstypiska randiga baddräkter. På tidig medeltid var Åhus en viktig handelsstad vilket präglar atmosfären i de smala gränderna. Läget vid havet och de knappa två milen till Kristianstad gör staden extra attraktiv.

Åhus är betydligt mer än en sommarstad. Men den kontinentala stämningen en julikväll längs hamnpromenaden är svårslagen. Kvällssolen släpar sitt röda ljus över stilla vågor där glass- och restaurangbåtarna ligger vid kaj. Dofterna från de blommande trädgårdarna blandas med havsdoft och restaurangernas klirrande bestick. På avstånd hörs skratten från barnens kvällsdopp.

Åhus befolkning ökar under sommarhalvåret men orten är levande året runt som kommunens näst största tätort. Service, skolor och kommunikationer är väl utbyggda. Det lokala näringslivet är starkt precis som kultur- och föreningslivet. Här kretsar mycket kring livet vid havet med båt- och vattensport, kritvita badstränder eller kvällsdopp från bryggor och pirar.

Kvar från medeltiden finns bland annat Mariakyrkan och det gamla rådhuset på torget samt stadens ringmur. Till sevärdheterna hör även den 300 år gamla Spritkyrkan kopplad till världssuccén Absolut Vodka. All deras produkter görs och förpackas i Åhus.

Efter en kvart i bilen kan du parkera i centrala Kristianstad som erbjuder arbetstillfällen, högskola och fullt utbyggd service. Stadens handelstraditioner är starka. Här finns två stora köpcenter och alla betydande handelskedjor. Men Kristianstad har också ett rikt kultur-, nöjes- och restaurangliv samt stolta idrottstraditioner.

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre.Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå