Ekbacken

45 kedjehus i bästa läge mitt i Gröna dalen, Kungsängen

Projektfakta


 • Status Pågående
 • Bostäder 45
 • Boarea 122 - 126 kvm
 • Antal rum 5 - 6
 • Tillträde Hösten 2024
 • Boendeform Kedjehus
 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Adress Dansbanevägen
 • Område Gröna Dalen
 • Ort Kungsängen
 • Kommun Upplands-Bro

Beskrivning


**Försäljning pågår enligt principen ”först till kvarn”**

Välkommen till projektet Ekbacken. Mitt på Klockarängen i populära Gröna Dalen med gångavstånd till skolor, idrottsanläggning och Kungsängen centrum kommer 45 familjevänliga kedjehus att byggas. Kedjehusen är ritade med den moderna familjen i åtanke vilket gett sociala entréplan med kök som ansluter till vardagsrummet. Samtliga kedjehus erbjuder flexibla planlösningar med tre till fem sovrum som ger plats för hela familjen samt generösa uteplatser som vätter mot den grönskande omgivningen. Till varje kedjehus hör ett utvändigt förråd samt två parkeringsplatser på uppfart med möjlighet till elbilsladdare. Som tillval kommer även solceller att erbjudas vilket gör att husen tack vare den låga energiförbrukningen nästan blir självförsörjande på el.

Projektet säljs i två etapper där första etappen består av 22 bostäder varav 2 st i storlek 126 kvm och 20 st i storleken 122 kvm.

Tillträde: hösten 2024

Hållbara boenden för framtiden


 

Projektet har utformats med hållbarhet i åtanke. Välisolerade väggar tillsammans med effektivt uppvärmningssystem borgar för låg energiförbrukning som både är bra för miljön och för ekonomin. Bostäderna är även förberedda för solceller och elbilsladdare som kommer att erbjudas som tillval.

Husen beräknas att erhålla energiklass B eller C beroende på val av Solceller eller ej.
Ränterabatt – Inte nog med att elkostnaden kommer att vara väldigt låg, i dessa hus kommer ni även att erhålla en rabatt på räntan tack vara den låga energiförbrukningen.

 

 

Solceller


 

Som tillval till bostäderna erbjuds solceller från svenska NIBE. Tillvalet gäller ett 8kW system som gör bostäderna nästintill självförsörjande på el. Bostaden om 122 kvm beräknas med solceller att endast behöva köpa 723 kWh/år från det reguljära nätet. För den större bostaden om 126 kvm beräknas den köpta elen endast uppgå till 1367 kWh/år vid installation av solceller.

 

mer info

Projektfilm


Bostädernas exteriör


Samtliga kedjehus bekläds med liggande träpanel i naturnära och neutrala färger. För att få en variation i bebyggelsen kommer bostäderna i tre färger; mellangrå, olivgrön och ljusgrå. Förrådet bekläds till skillnad från huvudbyggnaden med stående träpanel men i samma kulör som huvudbyggnaden. Dörrar samt fönster målas i en naturnära brun kulör vilket ger samhörighet mellan husen. Taket förses med betongpannor på huvudbyggnad och falsad plåt på förråden vilket ger näst intill underhållsfria tak med lång livslängd. Hängrännor i mörk silvermetallic färg får dem att smälta in på ett diskret sätt.

Generella planlösningar


Kedjehus 122 kvm

Kedjehuset består av 5 rum och kök. En välkomnande entré med avgängningsytor tar dig in i bostaden men för stunder med leriga barn eller blöta kläder finns möjligheten att gå direkt in till tvättstugan genom en groventré. Där finns tvättmaskin, torktumlare samt förvaring i garderober, en mycket praktisk detalj som underlättar i vardagslivet. Köket återfinns i mitten av bostaden och som genom en frukost- /bardisk binder köket samman matsalen med vardagsrummet. Kökets stomme kommer från välrenommerade Marbodal och utrustas med diskmaskin, spis, fläkt, ugn, mikro samt fullstor kyl och frys. Från vardagsrummet nås en generös uteplats med plats för umgänge. Badrummet på entréplan utrustas med WC, handfat med kommod och en duschhörna. Ovanvåningen består av en hall, ett allrum, en klädkammare samt tre sovrum. Samtliga sovrum förses med förvaring. Ovanvåningens badrum förses med WC, handfat med kommod samt badkar. Allrummet kan genom tillval stängas till och skapar då ett potentiellt extra sovrum.

Kedjehuset har ett externt förråd samt även ett förrådsutrymme under trappen. Två parkeringsplatser på uppfarten med möjlighet till elbilsladdare.

Kedjehus 126 kvm

Det större av de två kedjehustyperna har ett socialt entréplan med L-format Marbodalkök och köksö i anslutning till vardagsrummet. Gott om plats för större matgrupp och soffgrupp. Genom dubbeldörrar nås bostadens generösa uteplats. Tillval av braskamin erbjuds för stämningsfulla stunder. På entréplan finns även ett stort badrum med tvättmaskin, torktumlare, handfat med kommod, WC och duschhörna. Även ett sovrum/arbetsrum återfinns på entréplan som erbjuder möjlighet att sitta ostört. Ovanvåningen består av en inre hall, ett badrum, ett allrum och tre generösa sovrum där samtliga förses med garderober. Sovrum 1 har utöver garderoberna en kapphylla bakom skjutdörrar för extra förvaring. Badrummet på ovanvåningen inrymmer förutom handfat med kommod och WC  även ett badkar. Genom tillval kan allrummet stängas till med vägg och dörr för att då skapa ett ytterligare sovrum.

Kedjehuset har ett externt förråd samt även ett förrådsutrymme under trappen. Två parkeringsplatser på uppfarten med möjlighet till elbilsladdare.

Bostadsnavigator


Projektet kommer att byggas på ängen mellan gamla kungsängen, Ekhammar och Tibble. Nedan finner ni en bostadsnavigator och en situationsplan över alla bostäder i projektet samt dess exteriöra färgsättning.

Bostädernas storlek markeras av pilens färg vid entrén. Svart pil = 126 kvm, vit pil = 122 kvm.

Interiör


Stilval & Tillval


Vi erbjuder nyckelfärdiga bostäder med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka ditt framtida boende. Husen går att köpa i fyra olika utföranden, Vårt val, Modern, Trend och Klassisk stil. Mer information om materialvalen i husen och de olika tillvalsalternativen finns nedan:

Vårt val


 

Att köpa ett nyckelfärdigt hem ska vara enkelt, tryggt och bekvämt, vi har därför satt ihop ett sortiment baserat på vilka produkter som är mest populära och håller en hög kvalité. Väljer du stilen Vårt val kan du lita på att du får en hög grundstandard och en snygg och stilren design.

Designen tar inte ut svängarna utan du kan själv forma ditt hem efter tycke och smak efter inflytt, utan att behöva ta hänsyn till fasta element i begränsande stil. Se det som en vit duk att börja skapa på!

Pris 122 kvm: Ingår

Pris 126 kvm: Ingår

Modern


 

I inredningsstilen Modern har vi med hjälp av en inredare tagit fram en stil för dig som vill och vågar lite mer för din fasta inredning. Materialvalen är precis som i vår grundstil baserad på ett sortiment med hög kvalité och namnkunniga leverantörer och med en något mer trendig twist! Vår Moderna stil är sober och stilren i både färgval och formspråk. Ljuset och materialvalen i stilen för tankarna till nordiskt klimat och organiska material. Siluetterna i blandare och inredning spelar på enkelhet och renhet.

Pris 122 kvm: 115 500kr

Pris 126 kvm: 125 500kr

 

Klassisk


 

I den här stilen har vi samlat våra klassiker i nya tappningar. Eftersom vi i denna stil precis som i de andra stilarna arbetar med hög kvalité och formsäker stil har inredaren vi tagit fram de långsiktiga favoriterna och sammansatt dem till en tidlös inredning med hög funktion och rustika materialval. Här blandar vi kvartkomposit med 1-stavsgolv, ramluckor och klassiska skålhantag i en modern och funktionell tappning. Den här stilen är en inredningsstil som andas tidlöshet och för tankarna till natur och harmoni.

Pris 122 kvm: 142 500kr

Pris 126 kvm: 153 500kr

 

Trend


 

I stilen Trend har vi samlat våra klassiker i nya tappningar. Eftersom vi i denna stil precis som i de andra stilarna arbetar med hög kvalité och formsäker stil har inredaren tagit fram produkter som harmoniserar med den skandinaviska naturen och sammansatt dem till en tidlös inredning med hög funktion och trendiga materialval. Här blandar vi kvartkomposit med 1-stavsgolv, slät lucka i färgen Sand och grepplister på köksluckan i en modern och funktionell tappning.
Den här stilen är en inredningsstil som andas tidlöshet och för tankarna till natur och harmoni.

Pris 122 kvm: 149 500kr

Pris 126 kvm: 162 500kr

 

Tillval


För samtliga bostäder finns möjligheten att välja till solceller, elbilsladdare, extra förstärkta innerväggar samt rumsindelande väggar. För den större bostaden finns även möjligheten till braskamin. läs mer om dessa val och dess priser i kommande länk till ”Tillvalsportalen”

Solceller

Använd egenproducerad el med solceller från NIBE. Vi har ett effektivt klimatskal på husen och att komplettera detta med solceller innebär inte bara att du sparar pengar genom att minska dina energikostnader, utan du blir också en microproducent av grön el.

Pris: 145 000kr

Elbilsladdare

Laddbox från GARO. Uttaget skyddas med DC-felskydd och jordfelsbrytare typ A. Dynamisk lastbalansering, den reducerar automatiskt fordonets laddström och skyddar därmed huvudsäkringen.

Pris: 25 000kr

Braskamin

Till bostaden om 126 kvm finns möjlighet till braskamin. Contura 510 är en av världens mest älskade kaminer. Style har gett den nätta, lättplacerade modellen nytt liv med en smäcker lucka i gjutjärn, större glas och mer effektiv förbränning.

Förstärkta innerväggar

Samtliga kedjehus kan välja till paketet ”Förstärkningspaketet”.  Ett paket för dig som önskar ett tystare hem med möjlighet att sätta upp saker på väggarna utan att behöva gipsskruv.

Extra sovrum

Om ni önskar ett extra sovrum på övervåningen så är det möjligt.  Allrummet stängs då till med en vägg för att skapa ett extra sovrum.

Skiljevägg kök/vardagsrum

Genom tillvalet ”hög vägg upp till tak vid köksö” kan vardagsrummet och köket på bostaden om 126 kvm skiljas av på ett mycket effektivt sätt vilket skapar en tydligare rumsindelning på entréplan. Väggen är förstärkt.

Området


Cirka 30 km nordväst om Stockholm finner vi Upplands-bros centralort Kungsängen. Orten har anor från medeltiden med Kungsängen kyrka som en central pelare med arv från 1200-talet. I Kungsängen finns idag ett flertal skolor, idrottsanläggningar, shoppinganläggningar samt ett stort resecentrum. Från Kungsängen tar du dig in till Stockholm central på endast 29 minuter. Nedan finner ni lite mer utvald information om vad området erbjuder.

Kommunikation

Med pendeltåg som till stora delar av dygnet avgår var 15:e minut tar du dig enkelt in till Stockholm central utan byten på under 30 minuter. I Kungsängen finns även ett välutbyggt bussnät som tar dig runt staden. Kungsängen ligger dessutom utefter E18 som ger snabb access både västerut och österut. Arlanda flygplats tar du dig också enkelt till på under 30 minuters bilfärd vilket ger dig access till hela världen!

Förskola & skola

Nära till hands finns flertalet förskolor till de allra yngsta barnen där de närmsta är Klockarängens förskola, förskolan Tibble och Ekhammar förskola. För de lite äldre barnen finns även här flera grundskolor på promenadavstånd med Ekhammarskolan och Källskolan som de närmsta. Även för de äldsta barnen finns Upplands-Brogymnasiet på promenadavstånd.

Natur & fritid

Upplands-Bro erbjuder fantastisk natur med flertalet naturreservat och sjöar. Det finns flera båtklubbar i området med möjlighet att hyra båtplats. Det finns även flera badplatser både i Mälaren och i populära Lillsjön där motionsspår, kajakuthyrning samt discogolf även erbjuds.

Golf

För den golfintresserade finns det inom 20 minuters bilkörande 4 fantastiska golfanläggningar med enligt många Sveriges finaste anläggningar Bro Hof som kronan på verket. Utöver Bro Hof finns här GolfStar Kungsängen, Bro-Bålsta Golfklubb och Grindslanten Golfklubb. Här finns alltså en golfbana för alla oavsett nivå.

Idrottsanläggningar

Kungsängen IP ligger i norra änden av Gröna Dalen där fem fullstora fotbollsplaner finns, en friidrottsbana, serviceanläggning och omklädningsrum. På vinter spolas också en bandybana. I Bro finns även en inomhushall för fotboll. Flertalet tennisbanor finns också i Kungsängen däribland Kungsängen tennisklubb med 3 st inomhusbanor.

Områdeskarta


Nedan finner ni en områdeskarta där projektet är markerat.

Filter

Trygghetspaket


 

Att köpa sin egen bostad, är en av de största affärerna många gör. Vi vill att din bostadsaffär ska kännas trygg och att du ska njuta av resan fram till inflyttningsdagen. Därför erbjuder vi ett trygghetspaket. Som exempel kan vi hjälpa dig vid dubbel boendekostnad och garanterar en välfungerande bostadsrättsförening när du flyttar in. Vi kan även erbjuda avbokningsskydd, från signering av avtal fram till inflyttning. Som en del av Derome, Sveriges största familjeägda träindustri, vill vi erbjuda dig en trygg och smidig resa på väg mot ditt nya hem. Du kan läsa mer om trygghetspaketet via knappen nedan.

 

Trygghetspaket

Från intresse till avtal


Intresseanmälan

Genom hela säljprocessen finns möjligheten att lämna en intresseanmälan. Det ger information till ansvarig mäklare om ert intresse som kommer hålla er informerade om projektet. Tidpunkt för gjord intresseanmälan ligger till grund för tilldelningen av bostäderna vid säljstart.

Köpanmälan

Innan säljstart kommer intresseanmälda få utskickat en köpanmälan. Inlämnad köpanmälan är en bekräftelse på ert fortsatta intresse och ni kommer att bli kontaktade vid säljstart. Därav är det viktigt att besvara köpanmälan inom angiven tid. Notera att köpanmälan ej är juridiskt bindande.

Säljstart

Vid säljstart kommer möjligheten finnas att tecknas sig för en bostad och eventuellt reservera denna för en kortare period. Ansvarig mäklare kontaktar köpanmälda kunder baserat på tidpunkt för gjord intresseanmälan.

Publik försäljning

Eventuellt kvarvarande bostäder efter säljstart kommer säljas efter principen ”först till kvarn”.

Bostadsreservation

Reservation av bostad är möjlig i upp till 7 dagar. I samband med bostadsreservation kommer förhandsavtal skickas ut för signering. Förhandsavtalet är juridiskt bindande och förknippat med en kostnad

 

För vidare information gällande avtal, betalningsplan och besiktning vänligen se nedanstående avsnitt ”Från avtal till inflytt”.

Planering


 • Planering

  Planering


  I alla bostadsprojekt är detta ett omfattande arbete med en rad olika aktörer som så arkitekter, konstruktörer, ekonomer, byggherrar stadsbyggnadskontor m.fl.
 • Lansering

  Lansering


  Nu är projektet publikt, det går att anmäla intresse för projektet samt få information om hur försäljningen kommer att gå till. Vi uppdaterar sedan löpande informationen om projektet fram till säljstarten via vår hemsida, nyhetsbrev och våra sociala kanaler.
 • Säljstart

  Säljstart


  Från och med denna dag går det att köpa bostäderna i projektet.
 • Förhandsavtal

  Förhandsavtal


  Ett juridiskt bindande avtal som tecknas mellan föreningen och köparen.
 • Byggstart

  Byggstart


  När alla tillstånd är på plats påbörjas produktionen av bostäderna.
 • Upplåtelseavtal

  Upplåtelseavtal


  När föreningen har erhållit sin ekonomiska plan upplåts lägenheterna till de personer som har tecknat förhandsavtal.
 • Köpargenomgång

  Köpargenomgång


  Innan slutbetalningen skall göras kommer ni att bli inbjuda till en genomgång med byggherren där ni får möjlighet att gå igenom er bostad.
 • Slutbetalning

  Slutbetalning


  Inför tillträdet skall den slutgiltiga köpeskillingen erläggas.
 • Tillträde

  Tillträde


  Grattis, du får nu flytta in i din nya bostad!
 • Garantibesiktning

  Garantibesiktning


  2 år efter tillträde skall det anordnas en kontrollbesiktning där eventuella fel som omfattas av garantin åtgärdas.

Från avtal till inflytt


1. Avtal
Vägen fram till tillträde kantas av flera olika avtal och betalning i olika steg. Här följer en beskrivning av de olika avtalen samt information om hur betalningen ska ske.

FÖRHANDSAVTAL
Förhandsavtal är ett bindande avtal mellan dig och bostadsrättsföreningen. Det innebär att bostadsrättsföreningen i framtiden kommer att upplåta bostadsrätten som bostadsrätt till dig, du förbinder dig samtidigt att köpa bostadsrätten. Uppgifterna i förhandsavtalet grundas på kostnadskalkylen som innehåller en beräkning av insatser och årsavgifter för bostadsrätterna utifrån projektets bedömda kostnader. I samband med tecknandet av förhandsavtal erläggs förskott om 50 000kr. Innan tecknandet av förhandsavtalet görs en kreditupplysning.

UPPLÅTELSEAVTAL
Före tillträdet tecknas upplåtelseavtal med bostadsrättsföreningen. I samband med detta blir du medlem i föreningen. Detta sker när bostadsrättsföreningens ekonomiska plan har registrerats hos Bolagsverket och föreningen fått tillstånd att upplåta bostadsrätt.

2. Betalningsplan
Betalningen av bostadsrätten kommer du att göra i tre etapper. Om du har frågor angående betalningar, vänligen kontakta ansvarig mäklare.
1. Förskott om 50 000kr för bostadsrätten vid tecknandet av förhandsavtalet.

2. Vid meddelande av byggstart skall förhandstecknaren erlägga ytterliggare 50 000kr.

3. På tillträdesdagen skall resterande likvid betalas till bostadsrättsföreningen. Eventuella tillval kommer att läggas till köpeskillingen genom en ökad upplåtelseavgift och på så sätt bli en del av den totala köpeskillingen.

3. Inredningsval och tillval
Vi erbjuder nyckelfärdiga bostäder med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka ditt framtida boende. På Derome’s tillvalsportal presenteras stilarna och tillvalen i sin helhet.

MULTIMEDIA
Alla bostadsrätter ansluts med fiberanslutning, du behöver inte betala någon anslutningsavgift utan den ingår när du köper bostadsrätten. Fiberanslutningen innebär att du har möjlighet att ansluta bredband, IP-telefoni och tv via fibernätet. För att utnyttja dessa tjänster måste du teckna abonnemang med någon av de tjänsteleverantörer som är förvalda. I vissa fall, där fibernätet inte är tillräckligt utbyggt i området, kan anslutningen komma att ske efter tillträdet.

4. Besiktning

FÖRBESIKTNING
För att fånga upp eventuella anmärkningar och skador på bostadsrätten innan slutbesiktningen så utför vi en förbesiktning. Vid förbesiktningen går vi igenom hela huset och bostadsrätten och kontrollerar att alla material är rätt och att det inte finns några skador på inredningen. Genom att göra en förbesiktning har Derome möjlighet att åtgärda eventuella brister redan innan du flyttar in i din nya bostadsrätt.

SLUTBESIKTNING
Innan tillträdet så utförs en slutbesiktning av bostadsrätten av en opartisk besiktningsman, där även bostadsrättsföreningens styrelse deltar. Slutbesiktningen görs för att säkerställa att bostaden uppfyller det som vi kommit överens om i kontraktet och att bostaden uppfyller de regler och normer som gäller för byggnation av nya bostäder.
De eventuella brister som besiktningsmannen upptäcker åtgärdas kostnadsfritt av Derome inom två månader efter slutbesiktningen. Ibland kan det förekomma längre leveranstider på produkter, då åtgärdas felen så snart det går. Efter slutbesiktningen har du sex månader på dig att återkomma till bostadsrättsföreningen med fel som besiktningsmannen inte upptäckt, men som bevisligen fanns vid besiktningstillfället. Detta gäller framförallt funktionsfel på t.ex. vitvaror.

5. Inflyttning
Senast 12 veckor innan inflyttning får du besked om en tillträdesdag. På tillträdesdagen träffas vi i din nya
bostad och går igenom drift och skötsel för bostadsrätten. När du sedan visar kvitto på att slutbetalningen är erlagd så får du dina nycklar. Välkommen hem!

6. Styrelsearbete
Från att föreningen startas finns en interimsstyrelse på plats vars uppgift är att tillfälligt driva föreningen framåt. Normalt drivs föreningen av denna interimsstyrelse under de första 6–12 månaderna för att sedan lämna över ansvaret till föreningsmedlemmarna efter nästkommande årsstämma.

7. Garantibesiktning
Två år efter godkänd slutbesiktning sker en så kallad garantibesiktning. Eventuella garantifel åtgärdas. Efter garantitiden omfattas själva byggnaden av en byggfelsförsäkring som gäller ytterligare 8 år efter garantibesiktningen.

Derome


Derome utmärker sig i branschen tack vare kunskapen om hur man bygger hållbara samhällen i trä. Det gäller hela processen från råmark och detaljplaneläggning till markanläggningar och husproduktion. Lyckade samarbeten med kommuner har under åren lett till kommunala markanvisningar på orter där vi har för avsikt att växa. Goda referenser har även gett oss förmånen att köpa privat mark. Vi satsar på hållbart byggande; ekologiskt, socialt och ekonomiskt. Det innefattar både konstruktion och materialval men också att byggnationen anpassas efter de förutsättningar som finns på platsen samt det aktuella områdets behov av bostadsformer.

Vi har kompetens och resurser att bygga upp till sex våningar med trästomme. Att bygga bostäder i trä är flexibelt, kostnadseffektivt och miljövänligare än att bygga i betong.

DEROME

Arkitektens tankar


Kedjehusen ligger trivsamt belägna intill Hjortronvägen i ett lugnt område utan genomfartstrafik . Gestaltningen tar inspiration från den svenska träbyggnadstraditionen och trädgårdsstadens arkitektur som skapades runt 1910–1920. Resultatet är enkla och harmoniska fasader som genom formspråk och färgsättning på ett naturligt sätt passar in i omgivningen. Vi har valt naturnära material med träpanel (ljusgrå, mörkgrå och grön) för fasader och betongplattor på tak. Den nordvästra raden av kedjehusen knyter sig till skogsdungen med en mörkare färgpalett.

Planlösningarna genomsyras av vackra rumsproportioner, genomtänkta rumssamband och siktlinjer med en fönstersättning som tillåter bra ljusförhållanden. Pardörrar som öppnas upp från vardagsrummet mot en privat uteplats och gård på baksidan. Entréplanen har en rymlig och social planlösning med rundgång och siktlinjer från entrén. Köken har möjlighet till barstolar som kopplar samman till vardagsrummet. På övre plan finns valmöjligheten till att nyttja ett av sovrummen som allrum.

//Salomon Berg

Liljewall

Projektfakta: Ekbacken


Grundfakta

 • Status Pågående
 • Bostäder 45
 • Boarea 122 - 126
 • Antal rum 5 - 6
 • Tillträde Hösten 2024

Pris och avgift

Ingår i avgiften

Ränte- och amorteringskostnader för föreningens gemensamma lån samt avsättning för underhåll.

Adress

 • Adress Dansbanevägen
 • Område Gröna Dalen
 • Ort Kungsängen
 • Kommun Upplands-Bro

Projektutvecklare

Fastighetsinformation

 • Konstruktionsår 2024
 • TV Anslutning via fiber
 • Bredband Fiber
Förråd och övriga utrymmen

Ja, externt.

  Parkering

  Två parkeringsplatser på uppfart

  Föreningsinformation

  • Förening Brf Ekbacken 1 och Brf Ekbacken 2
  • Org.form Bostadsrättsförening
  • Boendeform Kedjehus
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

  Projektteam


  Card image cap
  Ansvarig mäklare

  Marcus Ehn

  Försäljningschef Nyproduktion

  0730309030
  marcus.ehn@bjurfors.se

  Anmäl ditt intresse


  Lämna dina kontaktuppgifter för mer information.

  Jag är intresserad av:

  Tack för visat intresse


  Du kommer inom kort att få ett mail till angiven e-postadress med all aktuell information om projektet och dess status. Tveka inte att höra av dig till ansvarig mäklare om du har vidare frågor.

  Ett steg upp.


  Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på 92 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer. Under 2021 förmedlade Bjurfors 17 000 bostäder till ett totalt värde om 70 miljarder kronor. Den samlade omsättningen uppgick till 1 miljard kronor.

  Du använder en gammal webbläsare

  Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

  Uppdatera min webbläsare

  Jag vill fortsätta ändå