Från projekt: Brf Vikhems Torg

Bostad FB A-1303


 • Status : Till salu
 • Antal rum : 3 rok
 • Boarea : 82 kvm
 • Våning: 4
 • Pris : 2 595 000 kr
 • Månadsavg. : 4 899 kr/mån

Här presenteras en stor och rymlig trerumsbostad med välplanerade ytor, stilfull design och en hög faktor av bekvämlighet. Väl tilltaget kök med stora arbetsytor samt goda förvaringsmöjligheter. I köket erbjuds plats för ett större matbordsmöblemang för större middagsbjudningar. Vardagsrummet erbjuder stora möbleringsmöjligheter samt ett enormt ljusinflöde. I anslutning till vardagsrummet är bostadens vätvända balkong placerad. I hemmet finns två sovrum varav ett är av större modell, detta rum har en skjutdörrsgarderob med god plats för förvaring. Badrum med tvättmöjligheter samt separat gäst-WC. Bostaden genomsyras av en välvald och stilren standardinredning. Tillvalsmöjligheter finns. Välkommen till Vikhems Torg! Mitt i trevliga bostadskvarter…

Bostadsfakta


Grundfakta

 • Bostad FB A-1303
 • Status Till salu
 • Pris 2 595 000 kr
 • Månadsavg 4 899 kr
 • Antal rum 3
 • Boarea 82 kvm
 • Våning 4
 • Hiss Ja
 • Upplåtelseform Bostadsrätt

Adress

Fastighetsinformation

Ansvarig mäklare

Thim Falk
040-608 30 51
thim.falk@bjurfors.se

Bostadsbeskrivning


Rymlig trerumsbostad med välplanerade ytor

Här presenteras en stor och rymlig trerumsbostad med välplanerade ytor, stilfull design och en hög faktor av bekvämlighet. Väl tilltaget kök med stora arbetsytor samt goda förvaringsmöjligheter. I köket erbjuds plats för ett större matbordsmöblemang för större middagsbjudningar. Vardagsrummet erbjuder stora möbleringsmöjligheter samt ett enormt ljusinflöde. I anslutning till vardagsrummet är bostadens vätvända balkong placerad. I hemmet finns två sovrum varav ett är av större modell, detta rum har en skjutdörrsgarderob med god plats för förvaring. Badrum med tvättmöjligheter samt separat gäst-WC.
Bostaden genomsyras av en välvald och stilren standardinredning. Tillvalsmöjligheter finns.

Välkommen till Vikhems Torg! Mitt i trevliga bostadskvarter med sociala och natursköna omgivningar planeras det för ett välplacerat bostadsprojekt i dansk arkitektur med en stilren design. Projektet kommer att genomsyras av välvalda material, optimala planlösningar samt vackra ljusinsläpp. Samtliga bostäder kommer att ha en utemiljö i form av terrass eller balkong. Bostäderna kommer att ha en stilren standardinredning med ett flertal tillvalsmöjligheter. Denna vackra huskropp kommer att vara placerad mellan bostadsrättsföreningens sköna innergård och Vikhems Torg.

Observera att balkongtaket, för samtliga lägenheter på våning 4, som syns på de renderade bilderna inte kommer att finnas på den färdiga produkten. Vi frågor gällande detta kontakta mäklare.

Se alla bostäder i projektet


Projektet innefattar flera olika typer av bostäder, klicka på länken nedan för att se samtliga bostäder och läsa mer om projektet.

Alla projektbilder


Kontakta oss med dina funderingar


Card image cap
Ansvarig mäklare

Thim Falk

Fastighetsmäklare

0701-64 19 19
thim.falk@bjurfors.se
Card image cap
Fastighetsmäklare

Conny Knutsson

Fastighetsmäklare

0706-98 66 34
conny.knutsson@bjurfors.se

Anmäl ditt intresse


Lämna dina kontaktuppgifter för mer information.

Jag är intresserad av:

Tack för visat intresse


Du kommer inom kort att få ett mail till angiven e-postadress med all aktuell information om projektet och dess status. Tveka inte att höra av dig till ansvarig mäklare om du har vidare frågor.

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre.Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå