Brf Dalvem Kyrkby 1

Nyproducerade lägenheter i Blästervallen alldeles intill Grizzly express och Björnrike Torg.

Projektfakta: Brf Dalvem Kyrkby 1


 • StatusPågående
 • Boarea81 - 119 kvm
 • Antal rum4 - 6

Beskrivning


Nu kan vi äntligen släppa etapp 3 av de populära lägenheterna på Grisslyvägen i Björnrike. Här erbjuds 14 välplanerade bostäder mellan 81-119 kvm fördelat på två huskroppar med direkt access till nya Björnrike Torg samt hela Björnrikes skidsystem via Grizzly express. Perfekt boende för hela familjen med skidåkningen runt hörnet, elljusspår för längdåkning samt restauranger, sportshop och skidhyra vid torget.

Bostäderna finns från 4RoK till 6RoK varav 3-4 sovrum samt 2 badrum. Varje bostad håller hög kvalitet och har bland annat enstavigt parkettgolv från Boen, stilrena kök i bra standard samt helkaklade badrum och bastu med formsågade bänkar. Gråa toner och träpanel i samklang skapar en ombonad känsla och kaminen centreras i bostäderna för den självklara mysfaktorn. Balkongerna ligger i sydväst och ger många soltimmar.

Husen har vattenburen golvvärme på samtliga plan och värms upp via frånluftsvärmepump från NIBE. Här finns även fiber samt nyckelfria låssystem vilket ger ett modernt boende. Samtliga enheter har egen parkering med motorvärmaruttag samt laddstolpe (11kW) varav majoriteten har carport.

Så här tecknar du i Brf Dalvem Kyrkby 1:
-I dagsläget reserverar du din önskade lägenhet med en avgift på 25 000kr som sedan växlas mot ett bindande förhandsavtal så snart det finns en intygsgiven kostnadskalkyl.
-Handpenning om 10% minus tidigare erlagd reservationsavgift betalas i samband med tecknande av Förhandsavtalet. Detta beräknas ske i januari 2022.
-Planerad inflyttning under kvartal 2, 2022.
-Upplåtelseavtal skrivs ca 2 månader innan tillträdet.
-Slutlikviden om 90% betalas på tillträdesdagen inför övertagande.

Med lägenhet på Grisslyvägen har du kanonfin utförs- och längdåkning alldeles runt knuten. Lika nära är det för dig som älskar att vandra, springa och cykla i fjällen. Året om. Men trots att du i princip bor mitt på fjället, så är det bara 7km till Vemdalen bys butiks- och restaurangutbud.

OBS, under fliken ”fakta om bostaden” på respektive lägenhet ligger en lägenhetsnumrering.

Alla bilder


Bostadsväljare


Nedan finner du en navigator (bostadsväljare) över samtliga bostäder i projektet. Bostäderna går att filtrera för att begränsa antal rum, pris samt boarea med hjälp av de olika reglagen nedan. Det går även att sortera bostäderna genom att klicka på de olika rubrikerna.

Områdeskarta


Nedan finner ni en områdeskarta där projektet är markerat.

Planering


 • Planering

  Planering


  I alla bostadsprojekt är detta ett omfattande arbete med en rad olika aktörer som så arkitekter, konstruktörer, ekonomer, byggherrar stadsbyggnadskontor m.fl.
 • Lansering

  Lansering


  Nu är projektet publikt, det går att anmäla intresse för projektet samt få information om hur försäljningen kommer att gå till. Vi uppdaterar sedan löpande informationen om projektet fram till säljstarten via vår hemsida, nyhetsbrev och våra sociala kanaler.
 • Säljstart

  Säljstart


  Från och med denna dag går det att köpa bostäderna i projektet.
 • Förhandsavtal

  Förhandsavtal


  Ett juridiskt bindande avtal som tecknas mellan föreningen och köparen.
 • Byggstart

  Byggstart


  När alla tillstånd är på plats påbörjas produktionen av bostäderna.
 • Upplåtelseavtal

  Upplåtelseavtal


  När föreningen har erhållit sin ekonomiska plan upplåts lägenheterna till de personer som har tecknat förhandsavtal.
 • Köpargenomgång

  Köpargenomgång


  Innan slutbetalningen skall göras kommer ni att bli inbjuda till en genomgång med byggherren där ni får möjlighet att gå igenom er bostad.
 • Slutbetalning

  Slutbetalning


  Inför tillträdet skall den slutgiltiga köpeskillingen erläggas.
 • Tillträde

  Tillträde


  Grattis, du får nu flytta in i din nya bostad!
 • Garantibesiktning

  Garantibesiktning


  2 år efter tillträde skall det anordnas en kontrollbesiktning där eventuella fel som omfattas av garantin åtgärdas.

Projektfakta: Brf Dalvem Kyrkby 1


Grundfakta

 • StatusPågående
 • Boarea81 - 119
 • Antal rum4 - 6

Adress

Projektutvecklare

Projektteam


Card image cap
Ansvarig mäklare

Andreas Palmqvist

Fastighetsmäklare

070-282 89 62
andreas.palmqvist@bjurfors.se
Card image cap
Blivande mäklare

Lina Axner

Blivande mäklare

076-8542927
lina.axner@bjurfors.se

Anmäl ditt intresse


Lämna dina kontaktuppgifter för mer information.

Jag är intresserad av:

Tack för visat intresse


Du kommer inom kort att få ett mail till angiven e-postadress med all aktuell information om projektet och dess status. Tveka inte att höra av dig till ansvarig mäklare om du har vidare frågor.

Ett steg upp.


Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklarföretag med över 500 medarbetare på fler än 70 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre.Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå